Nick: HooniganCZ
Kým byl trest udělen: Rejza_
Platforma: Survival Oasis
Uvedený důvod trestu: Nepovolené Modifikace (KillAura)
Vaše vyjádření/vysvětlení situace: Zdravím dnes dne 1.11.2021 jsem dostal ban na výše zmíněném ůčtě z důvodu používání KillAury. V momentu kdy se to stalo (přesně nevím) jsem nebyl přítomen u PC jelikož jsem byl v práci.. Ban jsem dostal z toho důvodu že můj o 7 let mladší (asi zdegenerovaný....) brátr používal KillAuru řekl jsem mu že mi může farmit eme apd (nemyslel jsem ale s killaurou). To jestli na svojem acc 148KgFatboy používá kill auru nebo ne to není moje starost. No bylo to skráceně tak že on hrál u mě na PC a bez mého svolení tam přidal kill auru což jsem viděl na videu které bylo přidáno na YT Mod. Rejza_. Ban je oprávněnej byla tam použita KA to se hádat nebudu. Jen mám otázku zdaly je možno ůčet odbanovat nebo ban zkrátit. Já jsem určitě neměl v ůmyslu cheatovat/hackovat vždyt jsi kupuju věci za real money(už asi nebudu utrácet just in case).. a nechci je jen tak vyhodit.. Co se týče ůčtu bratra který dostal ban za obcházení. To mi je jedno klidně mu dejte permu.... Omlouvám jse už jse to nestane (změnu hesla najdu v lobby?).
Velice jse omlouvám,
Přeji krásný zbytek dne..(vlastně týdne po dobu mojeho banu.. :D)
HooniganCZ