Nick: martas09
Kým byl trest udělen: LocoCZ
Platforma: survival oasis
Uvedený důvod trestu: nevhodne slova
Vaše vyjádření/vysvětlení situace: týpci se v chatu hádali...... tak mě to začalo štvát a napsal jsem "serte na to a nehadejte se" měl jsem napsat "kakejte na to a nehádejte se" ?? mě někdy příjde že dáváte bany a mute za blbosti ale když nějací random lidi píšou do chatu vůlgárně tak to nikdo neřeší hlavně že na tom serveru je mod 24/7 spami v chatu taky nikdo neřeší ale dácát za takový blbosti mute mi příjde blbost....
S pozdravem Martin :D
Platforma: minecraft oasis
Uvedený důvod trestu: nevhodný slovník
Vaše vyjádření/vysvětlení situace: čau včera večer 19.10 jsem dostal mute za to že jsem napsal no chatu "ser na něj" nebo něco se slovíčkem srát.... důvod takocej je že se hadali dva týpvi v chatu tak mě to začalo štvát a jen se tam napsal "serte na to" jako sorry ano uznávám svojí chybu každej server má nějaký pravidla ale člověk si ani nemůže říct na něco nazor..... druhá věc když nějací randomáci v chatu píčou 3x víc sprostě než slovo "serte na to" nebo to samí i spami... moderátoři jsou na trenendu kaýdý den celej den a vůbec s tím nic nedělaj..... to mi příjde uplná blbost.... no káždopádně jsem se aspon poučil a uznám svou chybu opakovat se to dál nebude
Dobrý den,
porušil jste pravidla, trest je oprávněný. Zamítám.