Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto žádám o unban nebo zkrácení trestu
Článek napsal DavidGames_YT

Dobry den chtěl bych požádat o unban v případě o zkrácení trestu.                                                                                                                            Nick  DavidGames_YT                                                                                                                                                                                                  Banujíci Andy_S_                                                                                                                                                                                                      Platforma Trenend                                                                                                                                                                                                          Důvod banu Scam                                                                                                                                                                                                          Moje Vyjádření : Omloůvám se, uvědomil jsem si co jsem udělal a moc mě to mrzí , už přísahám že se to nikdy nestane, a panu KEBISKO to vše vrátím a s něčím na víc jako omluvu. 

Před 3 lety

Porusil jste pravidla, delka i forma trestu odpovida provineni. Zamita se.

Před 3 lety