Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Žádost u UNBAN kvůli odmeně z nejvice hlasu za měsic
Článek napsal 12345honza8

Nick: kokoss56#7840

Kým byl trest udělen: Nevim? ale myslím že Rejza_

Platforma: Discord

Uvedený důvod trestu: špatny nick+ jsem byl 1x toxicky

Vaše vyjádření/vysvětlení situace: Dobry den píšu sem znova o žadost o UNBAN na discordu,...ale také hlavně kvuli odmene z hlasovani....Ani priznamsem mel jsem nevhodny Nick,,, a 1x jsem byl toxic....Takže za to se omlouvam....Nikdy jsem nic takoveho nechtel udelat a take už neudelam.... Ale hlavni duvod proč sem píšu je...Že jsem byl na 3. místě  z nejvíc hlasů za mesic...A tady na forů se píše že si mam napsat na discord do TICKETU,...Ale tam mam BAN  ..Proto píšu jestli by bylo možne mi dat UNBAN..A nebo mi řict kde by jste mi předali odmenu ( 200kč) Mě napdalo toto: Dat mi unban např. Na 3 dny...( mezitím by se vyřešila odmena) a pak mi zas dat BAN...Proto žadam o UNBAN....Přísaham že bych už nikdy nebyl toxic atd.....Protže nevím kde si mám jinde take zažádat o odmenu...Předem dekuji za odpoved...A pořadne vysvtelni když nedostnu UNBAN kde mi date odmenu ... Dekuji:12345honza8 :D Krásny zbytek DNE :D

x 3 x 1

Zdravím. užívejte život dokud mužete, Do dvacíkty vám to projde , pak už to jde , takže pokud ti je15-30 let. tak užívej pak je to o ničem .. A moje moudrou: Když na tebe někdo křičí tak se usměj a dej mu tyči :)

Před 3 lety

Dobrý den,

trest jste dostal právem, zamítám.

Před 3 lety