Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno 1.16.5 server
Článek napsal Vostrejketchup

Mluví se o něm už hodně dlouho a zajímalo by nejen mě ale i ostatní hráče serveru, jestli se na něm vlastně vůbec ještě pracuje. Vím, že vytvořit server na nové verzi je časově i námahově náročná záležitost ale upřímně už je slibovaný fakt dlouho a do teď jsme se jako hráči nedozvěděli o žádném progresu ani pokroku. Proto by mě zajímalo, jestli se na serveru ještě dělá + realisticky kdyby mohl být hotov.

Před 2 letyNaposledy opraveno: Před 1 rokem

Dobrý den,

mělo to být hotové již během prázdnin, bohužel to nešlo podle plánu a my jakožto vedení jsme to neměli jak ovlivnit. Velice se omlouváme za toto nepříjemné zdržení.

V rychlosti vás uvedu do dané problematiky, abyste to trochu pochopili.

Survival server kvůli své specifičnosti nelze vyvíjet bez hotových map, tudíž bylo třeba najmout nějaké Buildery. První varianta byl náš vlastní builder tým, který měl začít se stavbou map již někdy na začátku června, hotovo mělo být do 15. 7. To se ovšem nestalo a dne 15. 7. nebyly stavby ani zdaleka hotové. Proběhlo plno slibů a vedení builder týmu se pustilo do práce znova, stavělo se tak dva dny a pak to zase 14 dní leželo. Řekli jsme si, že by bylo na čase hledat náhradu za vedení builder týmu. Tu jsme našli poměrně rychle a dokonce nám bylo slíbeno, že budou stavby hotové koncem srpna. Bohužel, tak jako předtím, se na stavbě pracovalo maximálně 3 dny a pak to zase leželo.

To mě přivedlo k rozhodnutí, že v česku buildery nemá cenu hledat.

Nyní na stavbách aktivně pracuje zahraniční builder tým, který nám pravidelně posílá své výsledky pilné práce. V průběhu října by tedy měla být tato část serveru hotová.

Jakmile bude vše, co se týče stavební stránky, hotové, pustím se spolu s Adminem a Developerem do aktivního vyvíjení a nastavování nového Survival serveru. V tu chvíli pro nás bude vývoj nového Survival serveru největší prioritou, jelikož přesun serverů na výkonnější stroje už bude kompletně za námi.

Doufám, že vše půjde hladce podle plánu, abychom pro vás mohli nový server spustit co nejdříve :)

x 6

Před 2 lety

To slyším velice rád, ani bych neřekl že se nemáte za co omlouvat, pokud to bylo opravdu tak jak říkáte. Mimochodem bylo by dobré dávat nějaké info o progresu i do changelogu protože nic takového tam myslím nebylo. Jinak GL! Doufám že to bude stát za to :)

Před 2 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety