INFO: Postujem to tu ja keďže mocehm má ban ako na fóru tak na discorde a preto nemá možnosť ako zažiadať o unban + ten ban má aj kvôli mne
Nick: mocehm Kým byl trest udělen: Andys (nejspíš) Platforma: Minecraft server Uvedený důvod trestu: Lagování serveru Mé vyjádření, vysvětlení (a omluva): Dobrý den. Včera jsem dostal ban na minecraft serveru Trenend za lagování serveru. Původem lagování byl bug s hologramem. Jak jsem několikrát v chatu psal, server jsem nelagoval naschvál. Zkoušel jsem to večer předchozího dne jako featuru, a když jsem se ráno připojil, oasis mě kicknul. Zjistil jsem, že se z featury stal blockban (ze kterého se ale dá s trochou štěstí uniknout). Bug jsem chtěl dále prozkoumat a nahlásit, bohužel není kde [discord: ban za spam ticketů (oprávněný, ale nepřiměřená délka trvání), fórum: ban za blikající profilovku a XSS (podle mě neoprávněný), email: nebylo mi odpovězeno, teamspeak: ten snad ani pořádně nefunguje]. Lidi v chatu nadávali na lagy, a ptali se, odkud pochází. Až potom jsem zjistil, že ten bug způsobuje lagy. Tady jsem udělal první hloupost: v resce jsem povolil move a tp, což byla chyba, za kterou se tímto omlouvám. Brzy potom jsem musel jít nutně neočekávaně AFK (pomáhat), proto jsem nemohl zrušit u rezidence move. Když jsem se vrátil, čekal na mě ban. U banu byl přiložen důkaz, který mi moc nedává smysl: https://ctrlv.cz/mPIn Je tam vidět moje reska s light bugy, je vidět, že jsem položil nějaký písek, nějakou cedulku, kterou jsem upozornil na to, že lidi nemají chodit dál, a akorát nevím, co znamená to "step". Jelikož jsem server nelagoval cíleně, myslím, že bych měl dostat unban. Je pravda, že ten move true jsem tam neměl dávat. mocehm
Kubinov dodatok: vzhľadom že mocehm mal ban na discorde, nemal prehľad o tom že sa to tam rieši, pričom na discorde sa jednak prezradilo o akú resku sa jedná po tom čo Rejza sa tiež chunkbannol. Takže ma mocehm poveril tým nech napíšem do ticketu, čo som aj spravil (ticket), vzhľadom na to že mocehm musel odísť. Lagy následne nastali lebo hráči ako xuteBox a Daniel_444 a kopa ďalších na tú resku vlastným rozhodnutím išli a začali sa pripájať a odpájať, čo spôsobovalo lagy, aj som im to hovoril, samozrejme nepočúvali. Ak teda má mať mocehm ban, mali by mať aj oni, pričom naozaj sa v týchto dvoch prípadoch jednalo o intenzívne pripájanie/odpájanie (jeden z nich). Celkovo my sme nijak resku nepromovali a nehovorili sme že nech sa chunkbannu, celé si to spôsobila komunita sama. Zrobili sme všetko čo bolo v našich silách aby sa to vyriešilo, teda nahlásili sme to a čakali, kým to niekto vyrieši.
Taktiež k možnému argumentu že sa z toho zrobila turistická destinácia - preto aj tá tabuľka - tá tam bola pre andyho/leyji, proste pre dakoho kto sa portne na resku a pôjde to riešiť, tak aby nešli ďalej (rejza išiel ďalej, lebo v tej dobe tam, sa mi zdá, tabuľka nebola).