Nick: Cukracek
Kým byl trest udělen: Rejza_
Platforma: Kontakt - Teamspeak,Forum
Uvedený důvod trestu:(Cituji) Obcházení banu(XtremeX25,XtremeX,CycloPenthan)
Vaše vyjádření/vysvětlení situace: Dobrý den,dnes 15.8.2021 přibližně v 9:30,jsem dostal ban za obcházení banu. Před 10 minutami od banu jsem se ptal moderátora (Rejži) zda mohu hrát na stejné ip adrese jako můj bratr,viz. žádosti o převod ranku. Odpověděl mi okamžitě a ochotně že ano ale nesmím se zvýhodňovat afk u farem a podobně,to akceptuji.Asi 5 minut na to moderátorovi psal nějaký hráč Ultra pepeicek**** že porušuji pravidla na což mu moderátor odepsal že to není jeho starost tím si získal můj obdiv a respekt že si umí udělat vlastní názor. Na to asi 2 minuty mi přistál z nějakého nejasného důvodu ban za obcházení banu.Porušení pravidla jsem si vědom,myslel jsem že hraní z jedné ip adresy pod záminkou jedné domácnosti je povolené.Hluboce se omlouvám(e) a přísahám(e) že to napravím(e) v podobě žádostní o unregister všech účtů ,kromě účtu cukráček aby došlo k úplnému vyčistění všech nejastností a zmatků. Dejte nám k tomu příležitost. Mějte se hezký den a děkuj za váš čas čtením příspěvku. Doufám že pravda zvítězí. PS: Jsem na tsko.cz :) úplně dole -DMS room buď Xannax nebo Cukráček. :)