Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Otázka ohledně nápadu na nový druh komunitní zábavy
Článek napsal Mr_Squirrel26

Chtěl bych se zeptat, zda by bylo možné jednomu hráči dát itemy s custom NBT tagem, tyto itemy jelikož by byly pouze jednoho druhu a žádné jiné by na serveru neexistovaly, by byly využívány na různé hledací, parkour a nebo pvp eventy, které bych pořádal a kde by je hráči mohli získat a následně je utratit v casinu, které by fungovalo pouze na tyto itemy a odměny z nich by byly opravdu vyjímečné.

 

Jde pouze o rozvíjení komunity tím že se budou pořádat různé eventy, které by mohly být zábavné a hráči by měli důvod proč se do nich zapojovat.

A ano vím o tomto: 7. Je zakázáno vlastnit předměty, které nelze získat obyčejným hraním, nebo zakoupením. Pokud narazíte na jakýkoliv předmět, který do hry nepatří, je hráč povinen ho odevzdat admin teamu.

Čistě teoreticky takový předmět se dá získat hraním, ale o tom se bavit nebudeme. Tento předmět ačkoliv by mohl z jednoho úhlu pohledu porušovat toto pravidlo, tak se nejedná o žádné zneužití, ale pro rozvoj komunity. (Čistě s lidského pohledu na věc, jde o to aby ten člověk co vlastní ten předmět neměl výhodu oproti ostatním, což by v tomto připadě neplatilo, už jen kvůli tomu že on sám by prakticky za ten předmět rozdával věci a pořádal eventy. A taky by si ten člověk ty itemy sám nasbíral, jediné co by šlo ze strany admina by bylo že by je otagoval)

Budu rád pokud byste mi vyhověli a pokud ne tak budu rád za rozumný důvod proč ne.

x 1
Před 2 lety

Určitě skvělí nápad toto je. A za mě si myslím že spousta hráčů by to ocenilo. 

Zdravím. užívejte život dokud mužete, Do dvacíkty vám to projde , pak už to jde , takže pokud ti je15-30 let. tak užívej pak je to o ničem .. A moje moudrou: Když na tebe někdo křičí tak se usměj a dej mu tyči :)

Před 2 lety

Již zopdpovězeno.

Před 2 lety