Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno :D
Článek napsal Oliver1164

Tak si můžu pogratulovat, Discord mi blocknul acc XD kvůli tomu že mi je méně jak 13 XD

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

tvoje chyba :P

._.

linktr.ee/raptooor

Před 3 lety

Moje chyba? Já nemůžu za to že Discord blokuje účty jen tak

Před 3 lety

Mě ho taky bloknuli 🤣

ČÛŠ

Před 3 lety

mně taky :D

Před 3 lety

Discord je prostě divnej :D

Před 3 lety

Já jsem si před 3 měsíci třeba myslel, že mi někdo ukradl účet na discordu 🙃

Jsem rád, když hrači dodržuji pravidla😄

Naopak nesnáším scammery,hackery, atd...😒

Před 3 lety

Discord neblokuje účty len tak niekde ste museli prezradiť svoj vek alebo ho poslat do chatu. Tu máte upozornenie s discordu

Vážení hráči, zaznamenali jsme nekalé aktivity určitého slaboduchého jedince či skupiny, která má zjevnou potěchu v tom vyhledávat jakékoliv zprávy o tom, kde jste napsali, že nemáte dostatečný věk pro využívání Discordu (dle TOS 13 let), tyto účty nahlašuje a tím pádem jsou tyto účty ze strany Discordu zablokovány. Dokonce na svých stránkách nabízí k prodeji "ochranu" před tímto banem, čímž se dopouští trestného činu vydírání podle §175, trestního zákoníku 40/2009Sb.          DOPORUČUJEME VŠEM našim členům, aby si prošli své VEŠKERÉ zprávy, jež jste na discord poslali a vymazali jakoukoliv zprávu, jež byť jen náznakem, v ironii, či přeneseně uváděla Váš věk. Pak dotyčné individuum nebude mít na základě čeho poslat nahlášení a k zablokování Vašeho účtu nedojde. Bohužel již nekolik našich členů na tohoto pomatence, jež se lživě ohání snahou o zabezpečení discordu, doplatilo a o svůj účet přišlo. My, Trenend.eu se od těchto aktivit distancujeme a velmi nás mrzí, pokud si vybere za oběť právě Vás, naše hráče. Bohužel, my s tím přímo nemůžeme nic udělat, avšak jsme již podnikli určité kroky, aby tomuto konání bylo zabráněno.

12 629 hodín na mc :)

Před 3 lety

Na to už je pozdě abys mi to posílal.

Před 3 lety