Tak si můžu pogratulovat, Discord mi blocknul acc XD kvůli tomu že mi je méně jak 13 XD
Tak si můžu pogratulovat, Discord mi blocknul acc XD kvůli tomu že mi je méně jak 13 XD
tvoje chyba :P
._.
linktr.ee/raptooor
Moje chyba? Já nemůžu za to že Discord blokuje účty jen tak
Mě ho taky bloknuli
ČÛŠ
mně taky :D
Discord je prostě divnej :D
Já jsem si před 3 měsíci třeba myslel, že mi někdo ukradl účet na discordu
Jsem rád, když hrači dodržuji pravidla😄
Naopak nesnáším scammery,hackery, atd...😒
Discord neblokuje účty len tak niekde ste museli prezradiť svoj vek alebo ho poslat do chatu. Tu máte upozornenie s discordu
Vážení hráči, zaznamenali jsme nekalé aktivity určitého slaboduchého jedince či skupiny, která má zjevnou potěchu v tom vyhledávat jakékoliv zprávy o tom, kde jste napsali, že nemáte dostatečný věk pro využívání Discordu (dle TOS 13 let), tyto účty nahlašuje a tím pádem jsou tyto účty ze strany Discordu zablokovány. Dokonce na svých stránkách nabízí k prodeji "ochranu" před tímto banem, čímž se dopouští trestného činu vydírání podle §175, trestního zákoníku 40/2009Sb. DOPORUČUJEME VŠEM našim členům, aby si prošli své VEŠKERÉ zprávy, jež jste na discord poslali a vymazali jakoukoliv zprávu, jež byť jen náznakem, v ironii, či přeneseně uváděla Váš věk. Pak dotyčné individuum nebude mít na základě čeho poslat nahlášení a k zablokování Vašeho účtu nedojde. Bohužel již nekolik našich členů na tohoto pomatence, jež se lživě ohání snahou o zabezpečení discordu, doplatilo a o svůj účet přišlo. My, Trenend.eu se od těchto aktivit distancujeme a velmi nás mrzí, pokud si vybere za oběť právě Vás, naše hráče. Bohužel, my s tím přímo nemůžeme nic udělat, avšak jsme již podnikli určité kroky, aby tomuto konání bylo zabráněno.
12 629 hodín na mc :)
Na to už je pozdě abys mi to posílal.