Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Prosím unban - rád na to vzpomínám
Článek napsal Azgarden

Nick: Nangol
Kdo trest udělil : Andy_S_
Platforma: Minecraft Server 
Uvedený důvod trestu : multi acc 
Moje vyjádření :

No abych řekl pravdu skoro půl roku jsem tam nebyl a moc mi to chybí ale vím že jsem udělal chybu která byla hloupá a neuvědomil jsem si že jsem hrál neférově ale po půl roce to vím a vzpomínám kolik přátel jsem tam našel ale mím činem i ztratil ta komunita  mi chybí chtěl prostě zase zapnout počítač a jít hrát už tentokrát podstivě Trenend  jak jsem říkal multi acc jsem dělat neměl a cítím že už jsem rozumný a pro Trenend bych teď udělal cokoliv taky bych řekl že Trenend byla moje zábava o kterou jsem teď taky přišel ale furt si myslím že bych si zasloužil poslední šanci a vím že to  bude rozhodnout zda si tu šanci opravdu zasloužím ale klidně už budu jen tak v mém domě na Trenendu a psát si s lidma v chatu než abych tam ani nemohl být protože způsob jak mě Trenend naplnil je ohromný prosím když se budete rozhodovat myslete na to že už nebudu dělat žádný věci proti pravidlům jestli ano dejte mi perma ban na vždy a už vám ani nebudu psát ale prosím alespoň poslední šanci abych zas mohl potkat ty fajn lidi už bych nikdy znova neudělal stejnou blbost děkuji Nangol 

x 2
Před 3 lety

Dobrý den,

porušil jste pravidla, trest je oprávněný. Zamítám.

Před 3 lety