Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto otazka na at
Článek napsal usoii

když jsem dostal ban za hacky a hacky na tom videu nikde nevidím ani nikdo s kamaradu komu jsem to poslal tak mi řekněte jak mužete jzs poznat že já tam hackuju když hacky ani nemám v pc ? ano hackoval jsem ale změnil jsem se tak halo

usoii GOOD 

Před 3 lety

Pozri už len to ako sa vyhováraš že ti náhodne zmizlo video je dosť čudné a je tam vidieť trocha reach.

+ čas 0:50 daj si to na rychlost 0.25 a pozri ako sa ti čudne otočila hlava načo si pozeral do boku ked hráča si mal pred sebou?

čas 0:59 utekal si pred hráčom a hitol si ho chrbátom je to krásne videt to znamena že máš killauru.

Chcel by som tieto časy vidieť aj s tvojho pohladu ale nakolko ti záhadne zmizlo video tak myslim že je to jasné :)

x 1

12 629 hodín na mc :)

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

legit

usoii GOOD 

Před 3 lety

PozorNato a vubec pro tebe to nebyla otazka tak prosim přiště když se ptám na něco na At a ty nejsi at tak mi tam nepiš thanks :)) a taky tam na tom videu mě l lagy jak jsem tam flyoval na asi 3s a pak jsem se mu tam odlagnul :)

usoii GOOD 

Lagy si mal to je pravda ale ten hit chrbátom lag nebol ani tie otočky hlavy máš cheaty a hraješ sa tu na legit hráča.

Admin team ti len napíše že si porušil pravidla a uzavre to tu nič viacej.

12 629 hodín na mc :)

nepiš na moji otazku děkuju za pochopení

usoii GOOD 

Před 3 lety

Vyjádření jste dostal+souhlasím s PozorNato, alespoň to tady nemusím vypisovat.

x 1 x 1

Time doesn't heal anything, it just teaches us how to live with pain.

Před 3 lety

Pokud máš video z toho času, jak jsi šel proti člověku který tě nahlásil, tak ho sem postni at prokážeš svojí "nevinnu"..

Děkujeme za žádost, ale bohužel není zapsána podle připnutého vzoru, tudíž ji zamítáme. Prosíme o znovuvytvoření podle vzoru v aktuální sekci.
Před 3 lety