Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Scam od hrače karsa960 o 4,2M+1 vindi sp a 4 iron golem sp
Článek napsal 12345honza8

Dobry den dnes 27.6 v čase cca 22:15 jsem byl scamnut hračem karsa960 (rank legend) o 4,2M a 1 vindi spawner a 4x iron golem spanweru, ríkal že pokud mu je dam že mi za to koupí rank legend tak jsem tak udelal spawnery hodil a penize poslal a čekal jsem a čekal a nic, tak jsme ted píšu o navracení itemu+ penez a nejky tresrt pro toho hrače + zde posílam fotky jako dukaz. Dekuji prosím zpetnou vazbu muj nick ve hře je:12345honza8             <time datetime="2021-06-27T21:01:23.605Z" aria-label="dnes v 23:01" />

Zdravím. užívejte život dokud mužete, Do dvacíkty vám to projde , pak už to jde , takže pokud ti je15-30 let. tak užívej pak je to o ničem .. A moje moudrou: Když na tebe někdo křičí tak se usměj a dej mu tyči :)

Před 3 lety

Psano znova z duvodu chyb.Dobry večer dnes 27.6 v čase cca 22:15 na Survivalu oasis jsem byl scamnut hračem karsa960 (rank legend) o 4,2M a 1 vindi spawner a 4x iron golem spanweru, ríkal že pokud mu je dam že mi za to koupí rank legend tak jsem tak udelal spawnery hodil a penize poslal a čekal jsem a čekal a nic, tak jsme ted píšu o navracení itemu+ penez a nejky tresrt pro toho hrače + zde posílam fotky jako dukaz. Dekuji prosím zpetnou vazbu muj nick ve hře je:12345honza8             <time datetime="2021-06-27T21:01:23.605Z" aria-label="dnes v 23:01" />

Zdravím. užívejte život dokud mužete, Do dvacíkty vám to projde , pak už to jde , takže pokud ti je15-30 let. tak užívej pak je to o ničem .. A moje moudrou: Když na tebe někdo křičí tak se usměj a dej mu tyči :)

Před 3 lety

Dobrý den,

pokud vytváříte ticket na discordu, není potřeba vytvářet další na fóru. Zamítám.

x 1

Před 3 lety