Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto zase já
Článek napsal Gamebombers

Ahoj tak je to tady ted přesně mě scamnuli o shulker spawnery a hafo dalších + si zavalili veškerá povolení přes /res set a nabrali si vyloženě shulkery plné spawnerů a já vám chci říct že teda ok končíme tam a nechte si + si rozeberte vy admini jak mě furt různě scamujete nebo jak se to říká a okrádáte ě věčně neustále nebo mi všelijak předěláváte slime spodek u farmy a pak mi to nejede dolu takže nevydělávam a jiné věci :-)

Je to opravdu už přehnané a nemá to tam sváma žádnou budoucnost a máte to i naplánovaný ty tahy vaše, už jsem vás prokoukl a jo ona mu poradíme a ráno až bude mít dost tak mu nandáme jako raptoor účet a nejsem_fake    Jako ty vaše tahy by asi nevymyslel ani dospělej a to z důvodu že si uvědomujou že to je jenom hra a navíc se nekrade. Já po tadytom kroku nemam nic hlavního a nechci ani už hrát. Dnes večer uděláme poslední video a veškeré videa kterých je asi 120 už připravených do předu aby měl trenend pořádnou bombu lidi a nával už nebudu podporovat a ten rank si nechte  a taky si rozeberte mojí resku jelikož vy si to tam otevřete kdy budete chtít a ukradnete mi vlastně co a kdy budete chtít ! Veškeré hráče které jsem si tam oblíbil a zažili jsme spolu pohodu zdravím a když tak pojedeme na jiném serveru což se dozvíte na videjích vs vlastně možná i skončíme radši z Minecraftem ona to bude nejlepší :-) + jste mě teda pěkně nasrali ted že 800 hodin v čudu i když mam doma nemocnou mámu která na tom není dobře ale kvůli youtube a jiným factorům tam jsem sváma jel a to ted skončilo. Já doufám že vám tam bude be ze mě a asi i davidacoxe fajn teda a mějte se.  Ten až mu tohle dnes řeknu tak to bude originál hřebíček tohoto večera kde se nasere už a řekne vám to sám si myslim v přímém přenosu :-( Já to nerad také dělám ale nejde to tam sváma tak jdeme utrácet jinam prachy a dělat pro lidi soutěže já jen doufám že nás necháte na pokoji už na vždy a rozejdeme se ted i když jste mě jen poje.... v dobrém.... Měj te se Foodbombers alias Gamebombers.

x 2
Před 3 lety
Děkujeme za žádost, ale bohužel není zapsána podle připnutého vzoru, tudíž ji zamítáme. Prosíme o znovuvytvoření podle vzoru v aktuální sekci.

Před 3 lety