Já opravdu jak čtu ten článek dal bych ti opravdu 800 banů a všude a za to lhaní tady věřejně 6 x hack na PC a zavařit ti vždy PC tak aby maximum do 3 hodin hraní odešla grafika vs procesor a to na každém stroji a pokaždý jak by si se přihlásil k internetu uměl bych ti to ted díky této tvojí IP aderese zandat a zavařit hardver tak a nastavit ho aby se přehřála bud ramka nebo procesor a nbo grafická karta ale nejsem šmejd a nechám děti si hrát. Já oufám že ses obnažil a uspokojil na mě a věř mi že až najdu podle ip adresy kde bydlíš příjdu tam a natočim stream klidně osobně. Tohle svět musí vidět co umíte a jaký v té hře opravdu jste a proto tam sváma nehrajou ty youtubeři chápeš to ? Ani vlastně ted my už tam nejdem a končíme sváma na dobro teda já 100% proto uý si to strč do kapsy plapko a hackere !
repete ten druhej nejsem_fake
jste odpad serverů a Minecraftu a jako bonus lžeš až to není hezké naštěstí si vše ted zaznamenávám takže ti ani už nepomůže to že to smažeš. Je mi to líto ale nemáš mě tam furt hackovat a jít po mě ! vs máš být jinej večer na streamu se těž pokecáme přijd to áš 100% musím to říct davidcox kterej ti taky pošle vskaz a už nic nechme vemte si vše a my jdeme o dům dál stim že jsem pros... 800 něco hodin stavění a mordování nebo trolení od vás. Mě nejvíc dostává jak se tady rovnou ještě lhaním oháníš a zkoušíš tady ze mě ještě udělat svini ? Teda ty seš oprabdu kushajzla a chudák ta tvoje máma vs co to z tebe vychovala vs co to jsi zač vlastně. Uvědom si to a měj se ahoj. Už mi nepiš děkuji !!! Ty jsi u mě 100 šmejd tedka