Nick: IM_big_BOSS Kým byl trest udělen: peparak198279 Platforma: Minecraft server Uvedený důvod trestu: obcházení banu Vaše vyjádření/v/y/světlení situace: Dobrý den, (21/03/2021) jsem dostal ban za obcházení banu.(tpa kill,scammoval jsem, cheatoval,nadával lidem,nadával A-T) Už to budou 3měsíce, co nejsem schopen hrát na tomto serveru kvůli tomuto perma ip banu. Myslím, že právo na unban mám, jelikož ban na 3měsíce je podle mého názoru dostačující trest. Ban jsem dostal za obcházení banu .k tomu něco co asi víte/nevíte (scammoval jsem, cheatoval jsem, nadával A-T a lidem, tpa killy) Unban na ostatních účtech nevyžaduji, byl bych rád, kdybych unban dostal hlavně na tomto účtu.(IM_big_BOSS) Také se chci omluvit za to, že jsem něco takového vůbec dělal. A také za to co jsem dělal A-T, a lidem na serveru a chci se také moc omluvit lampičce (lampicka456) za to že jsem jí podceňoval a nadával jsem jí. Předem děkuji, I kdyby bych unban nedostal, tak za tu omluvu lampičce a za to co jsem provedl to stálo. Hezký den IM_big_BOSS