Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Zase Pokoslav !
Článek napsal Gamebombers

Přátelé na ternendu hraji skoro 800 hodin a hráč Pokoslav mě neustále banuje za blbosti vyloženě. Má na mě nějaký zálusk vs averzi a už mě přestal bavit !

Ted´ jak to celé je  ! Takže hraju z kamarádama z youtube na trenendu a píšeme si veřejně do chatu jelikož jsme neznali do ted´ zkratky tak chápu první umlčení keteré trvalo 7 dní a neřešil jsem to. No ale za co to bylo ? Jako ted´´ se podržte já se tomu spíše směju ale slovo africká klobása je zprosté ? Nebo pecka dne slova helet ty německej bulhare dej mi pivo jsem na baru ? Co takhle slova ty seš opravdu jantar z Německa atd hlášky jsou zprosté ? Tento frajer vždy naběhne, já ho vidim po 4 měsících hraní po prvé a dostanu jako dárek ban ? Tohle je masakr... Další umlčení proběhlo ted přímo a ted píšu na chat jenom : Halo lidi prosím vás jakou má cenu 100milionů na sacred ? Další zpráva byla : Haloo to nikdo opravdu nechcete 100 mega  na sacred ? Budete kingové tam a necham to jen za 10M což je 10% z ceny tam. Pak ještě jednou jsem to zkusil jelikož tam nehraju a VK tam odtut nemam problém na survivalu prodat. No chtěl sem to někomu prodat za věci na survivalu a tento týpek mi dal zase opět umlčení ale jen na 6 hodin takže mu v 5 ráno napíšu krásnou zprávu asi ! Tohle co se děje na trenendu není nikde a víte proč ? Řídí tyhle věci děti který se nechají ovlivnit jinýma hráčema a tohle vám umim pořešit mnohem lépe já ! Na trenendu jsem v kuse a pořád ! Můžete si projet kolik hodin mam a kdy jsem se registroval. Jsem tam furt a půlka mě tam bere a druhá škodí a je to tam jako válka demonů proti andělům :-) Opravdu !!! Jinak co já vidim za akce od těch hráčů je totální humus a neříká ted´ od všech ale  věřte mi že bych se sváma o nich poradil a zabanoval  je komlet některé. Kazí to dobrým hráčům kteří se tam o něco snaží  a tak trenend ztrácí lidi ! Tím že choděj na Majnr server survivalblablabla..... tak si myslíte že to bude echt tam ? Musíte vždy brát v potaz ty co tam jste dlouho, že majitel potřebuje nové a nové hráče a né party stálích lidí kteří si koupí 1 x rank a pak už nic ? Já vím že má rank fly zadarmo ale koupil jsem si ho abych ten server podpořil...  Znáte ho moc dobře všichni ale nebudu tady psát reklamu majnr serveru když to hraju tady ! Trenend jsem si velmi oblíbil a je to náš start na youtube. Je to výborné prostředí kde jsem si vytvořil spousta kamarádů i když jsem starší a oni děti. Umějí teamově pracovat a jen je nemohu všechny vyzásobovat na úroven jako jsem já. Je to dobrý server ale tyhle lidi vám to tam kazí :-( Když tak mi napište Gamebombers ( On line jsem tam věčně ! ) Optejte se pár dobrých hráčů kromě Marahraje :-) Stim klukem vedeme přáteskou válku vs otočky věčně o milion v PVP aréně :-) Mějte se krásně a omlouvám za starou zprávu kde mě právě že tyto špatní lidé zle naštvali. Chtěl jsem jít taky na Majnra ale mam tuhý kořen a zakořenil se na nej webu trenend.eu !!! Ahoj všem "

x 5
Před 2 lety

Dobrý den,

z vaší historie trestů vidím já osobně uplně něco jiného, než tu vy píšete. Pokud tedy nesouhlasíte s trestem/tresty, podejte si žádost o unmute/unban, nemá cenu to řešit ve zpětné vazbě.

Před 2 lety