Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Zpětná vazba, přístup AT
Článek napsal Eugenka

Dobrý den,

na serveru hraji krátce, ale překvapil mě přístup členů admin teamu na Discord serveru. Nerada bych házela všechny do jednoho pytle, nikoho z adminů neznám osobně. Často se zde vedou bezpředmětné hádky mezi hráčem a adminem. Přístup některých mi příjde neprofesionální. Myslím, že admini by se měli snažit být nekonfliktní a řešit spory s rozumem. Kvůli těmto vyostřeným rozhovorům trpí celá komunita, to jsou záležitosti, co se mají řešit v soukromí. Nehledě na to, že hádat se s hráči, kteří jsou defacto vašemi zákazníky je dle mého nepřípustné.

Bylo mi doporučeno založit ticket, ale využít zpětnou vazbu, kde se mohou vyjádřit ostatní mi příjde jako lepší varianta, doufám že to tedy nevadí.

Krásný den všem! :-)

x 7
Před 2 letyNaposledy opraveno: Před 1 rokem

Ahoj som velmi rád že si si to všimla aj včera na discorde som čítal hádku zato že jedno dievča malo v mene nejake tituly a admin by nezaspal keby si ich nedala preč :D  bohužial s tým nič nenarobíš už sa to riešilo pár krát ale nič sa s tým nedá robiť :D napíšu ti že ked sa ti nepáči tak tu nehraj. je to marné.

     

12 629 hodín na mc :)

 

Před 2 lety

🙄

x 1
Papaj ryžu budeš mocný/a
Bez ryže proste život neexistuje
Před 2 lety