Nick: daaanik
Člen Admin-Teamu, který ban udělil: Fremr
Platforma: Skyblock Sacred
Důvod banu: Šíření osobních informací
Váš názor/omluva:
Dobrý den, je to už pár měsíců co jsem dostal ban za Šíření osobních informací. Chci se za své chování omluvit. Myslím si že 4 měsíce potrestání za vtip by mohly stačit. Vím, že jsem udělal hloupost a lituji toho. Vše bylo myšleno jako vtip, a nikoho jsem nijak tímto nepoškodil. Sám jsem i psal že se jedná o vtip, a lidé kteří byly na serveru aktivní (asi 5-10 lidí) psaly pouze ,,xd,, , nebo si dělaly také srandu. To, že mě hráč mobil123 nemá v oblibě a nahlásí mě, přitom moc dobře ví, že se jedná o vtip není moc hezké. Za svojí chybu jsem si myslím už velice dost napykal, jsem aktivní hráč který vždy když to šlo hlasoval pro server. Nemyslím si, že je dobré pro takového hráče dát PermaBan za to že napsal vtip, který i sama dotčená osoba považovala jako vtípek. Moc dobře i hráč mobil123 ví, že není svatoušek a kolikrát jsem ho nenahlašoval. Nemyslím si, že si tohle bude číst, ale pokud ano tak mu jen chci říct, aby si vážíl ostatních lidí a choval se k nim tak, jak se oni chovají k němu. Díky mě jsi neměl permu, to ti nestačilo? Prosím si o unban, se slibem že se takhle již nikdy nezachovám, a příště se tomuto chování vyvaruji. Bylo to ode mě hloupé, ale na druhou stranu to bylo myšleno ze srandy. Jak jsem již psal, dotčená osoba si nestěžovala, právěže naopak. Dotčená osoba psala pouze ,,xd,, a další věci, nechápu proč mě tedy mobil123 musel nahlásit. Tohle bylo ubohé, a i kdyby to dotčené osobě vadilo, myslím si že kdyby to této osobě vadilo, nahlasí mě sama ne? Zachování tohoto hráče nebylo příliš pěkné.
Prosím si tedy o unban, i když jsem něco provedl, nebo mohl psát do /msg.. Jak jsem psal, na serveru nikdo nebyl, pár lidí co měli VIP a věděly že je to vše ze srandy.