Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Přidání warnů a trestný flood.
Článek napsal Creituber

Dobrý den. Přišlo mi že hodně hráčů na serveru dělá flood (kdo neví co to je tak když třeba hráč napíše několik stejných znaků nebo slov zasebou. např: Prodá mi někdo [něco] PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS.)  jenomže na trenendu flood není trestný ale hromada hráčů tak hodně zaplňuje chat a je to docela otravné. Na hodně serverech se za to dává WARN (varování) a to je můj další nápad. Přidání varování (např za: spam, flood, psaní nevhodných slov do chatu) Varování by buďto dávál nějaký anticheat (něco jako zahvězdičkování nevhodných slov) tak že by se to ,,nevhodné slovo" zahvězdičkovalo a rovnou by hráč dostal warn. Také by warn mohli dávat MODOVÉ. A za 4 warny by byl ban třeba na den a warny by se za určitou dobu vyresetovali. Pokud by anticheat např špatně rozpoznal to slovo tak by mohl hráč zažádat o unwarn. (už se mi stalo že nick hráče to rozpoznalo jako nadávku.) 

 

K čemu by to bylo dobré-trestný flood? Hodně hráčů zneužívá že zde není flood trestný a tak píšou několik slov za sebou aby si jich někdo všiml v chatu. Nebo spamují slovo: S** které se ani nezahvězdičkuje. A bylo by to dobré že by se omezili lidi se Spam hackem. (většinou spamují nějaké takové slovo.) a také by se zamezilo hráčům co právě floodují aby byli v chatu vidět.

K čemu by to bylo dobré-warny? Také by se trochu zamezilo spam hackům. A mohlo by to fungovat i když by nebyl nikdo z A-teamu online. 

Užívej si TrenEnd. Rád jsem pomohl ať už jste žádal o cokoliv.

Wink Tails GIF - Wink Tails - Discover & Share GIFs

Před 2 lety

A ještě: flood by se počítal za: 7 stejných znaků zasebou a 3 stejná slova zasebou.

Užívej si TrenEnd. Rád jsem pomohl ať už jste žádal o cokoliv.

Wink Tails GIF - Wink Tails - Discover & Share GIFs

Před 2 lety

Dobrý den,

tresty nejsou veřejná věc, zamítám.

Před 2 lety