Dobrý den. Přišlo mi že hodně hráčů na serveru dělá flood (kdo neví co to je tak když třeba hráč napíše několik stejných znaků nebo slov zasebou. např: Prodá mi někdo [něco] PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS.) jenomže na trenendu flood není trestný ale hromada hráčů tak hodně zaplňuje chat a je to docela otravné. Na hodně serverech se za to dává WARN (varování) a to je můj další nápad. Přidání varování (např za: spam, flood, psaní nevhodných slov do chatu) Varování by buďto dávál nějaký anticheat (něco jako zahvězdičkování nevhodných slov) tak že by se to ,,nevhodné slovo" zahvězdičkovalo a rovnou by hráč dostal warn. Také by warn mohli dávat MODOVÉ. A za 4 warny by byl ban třeba na den a warny by se za určitou dobu vyresetovali. Pokud by anticheat např špatně rozpoznal to slovo tak by mohl hráč zažádat o unwarn. (už se mi stalo že nick hráče to rozpoznalo jako nadávku.)
K čemu by to bylo dobré-trestný flood? Hodně hráčů zneužívá že zde není flood trestný a tak píšou několik slov za sebou aby si jich někdo všiml v chatu. Nebo spamují slovo: S** které se ani nezahvězdičkuje. A bylo by to dobré že by se omezili lidi se Spam hackem. (většinou spamují nějaké takové slovo.) a také by se zamezilo hráčům co právě floodují aby byli v chatu vidět.
K čemu by to bylo dobré-warny? Také by se trochu zamezilo spam hackům. A mohlo by to fungovat i když by nebyl nikdo z A-teamu online.