Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto rolback nebo co to bylo 31.5
Článek napsal Gamebombers

Prosim vás včéra byl nějaký roll back nebo co to já nevím :-) Já chci říct že mi několikrát už před tím zmizl shulker plný zlata a nebo diamantů či smaragdu a jiných blocků co jsem si šetřil déle. Já nevím jestli má shulker nějakou životnost a prostě jen zmizel. No včera zrovna jsem nakupoval sobě hodně v ah a kamarádům hlavy v ah a i v shop. Vše se záhadně smazalo a ani já nemam nic. Já osobně postrádam 51x Vindi spawnerů , 32 x spawner cave spider, 5 hodin fly, 3 shulkery plný všeho možného což bylo připravené na void buster, startilo se mi zlato blocky trochu blocků slizu, blocky gold, dia a emerald, lucky sword meč a sousta jiného je to velká rána a navíc jako bonus vše co jsem včéra koupil se smazalo. Kamarádovi ta zbroj, druhému hlavy a i mě hlavy přes phead za 10K... Já nevim jak tohle vyčíslit nebo vycenít ale vím že jsem tam stratil strašně moc a už to nikdy nezískam. Ten váš roll back zabije víc hráčů a né jenom mě. Pokud mi chcete zlepšit náladu pošlete mi peníze a to hodně abych si tohle mohl koupit spět a jet dál. Přišel jsem i myslím že o 1 void buster a voidku ale nejsem si jistý mam 4 ale nevím jestli nemá kamoš tu poslední. Více budu vědět dnes večer ale vím že jsem pěkně namydlený tam a díky za rolback spešl oblož. Ty obkládání mezi hráčema ani neřešim no největší obložák byl pro mě a zrovna ultra včera ten váš roll back. Fakt se mi to už ani nechce hrát jakoby a nemam náladu a ani sílu už to rozjíždět. Skoro 300 hodin jedu ah prodat koupit a repete no a potom tohle. Minule borec oblož 1 to vyřešili Rixboo a Sirzayoo ještě někdo, potom další oblož od hráče, pak zase, pak stráta shulkerů které jsem kopnul a záhadně odletěli na Mars a další a další a zase no a pak roll back ježííííši kriste marijáš... Opravdová paráda na server a hráče. Pošlete mi aspon 100 mega at nejsem kyselej děkuju... Ověřte si to kolik jsem toho měl vs zjistěte prosím kdo mi to ukradl. Reska Gamebombers a i ty hlavy vše prostě fakt toho bylo randál a nemam nic. Potom Kubin2003 hlavy SnopDog, Ironman a další creeep kostlivec fakt bomba že jsem tak dlouho šetřil a zrovna před tím rollback to kupuju. Já si i řikal co je proč mě to vyhodilo a nefungují resky. Opravdu bych uvítal náhradu pro zlepšení 3 měsíců trápení, nervů a šetření všeho možného a nemam nic. To samé vote keys nejde mi votovat a nedostávam klíče a hráč davidcox repete prý.

x 1
Před 3 lety

Děkujeme za nahlášení, ale bohužel není zapsáno podle připnutého vzoru, tudíž jej zamítáme. Prosíme o znovuvytvoření podle vzoru v aktuální sekci.

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety