Prosim vás včéra byl nějaký roll back nebo co to já nevím :-) Já chci říct že mi několikrát už před tím zmizl shulker plný zlata a nebo diamantů či smaragdu a jiných blocků co jsem si šetřil déle. Já nevím jestli má shulker nějakou životnost a prostě jen zmizel. No včera zrovna jsem nakupoval sobě hodně v ah a kamarádům hlavy v ah a i v shop. Vše se záhadně smazalo a ani já nemam nic. Já osobně postrádam 51x Vindi spawnerů , 32 x spawner cave spider, 5 hodin fly, 3 shulkery plný všeho možného což bylo připravené na void buster, startilo se mi zlato blocky trochu blocků slizu, blocky gold, dia a emerald, lucky sword meč a sousta jiného je to velká rána a navíc jako bonus vše co jsem včéra koupil se smazalo. Kamarádovi ta zbroj, druhému hlavy a i mě hlavy přes phead za 10K... Já nevim jak tohle vyčíslit nebo vycenít ale vím že jsem tam stratil strašně moc a už to nikdy nezískam. Ten váš roll back zabije víc hráčů a né jenom mě. Pokud mi chcete zlepšit náladu pošlete mi peníze a to hodně abych si tohle mohl koupit spět a jet dál. Přišel jsem i myslím že o 1 void buster a voidku ale nejsem si jistý mam 4 ale nevím jestli nemá kamoš tu poslední. Více budu vědět dnes večer ale vím že jsem pěkně namydlený tam a díky za rolback spešl oblož. Ty obkládání mezi hráčema ani neřešim no největší obložák byl pro mě a zrovna ultra včera ten váš roll back. Fakt se mi to už ani nechce hrát jakoby a nemam náladu a ani sílu už to rozjíždět. Skoro 300 hodin jedu ah prodat koupit a repete no a potom tohle. Minule borec oblož 1 to vyřešili Rixboo a Sirzayoo ještě někdo, potom další oblož od hráče, pak zase, pak stráta shulkerů které jsem kopnul a záhadně odletěli na Mars a další a další a zase no a pak roll back ježííííši kriste marijáš... Opravdová paráda na server a hráče. Pošlete mi aspon 100 mega at nejsem kyselej děkuju... Ověřte si to kolik jsem toho měl vs zjistěte prosím kdo mi to ukradl. Reska Gamebombers a i ty hlavy vše prostě fakt toho bylo randál a nemam nic. Potom Kubin2003 hlavy SnopDog, Ironman a další creeep kostlivec fakt bomba že jsem tak dlouho šetřil a zrovna před tím rollback to kupuju. Já si i řikal co je proč mě to vyhodilo a nefungují resky. Opravdu bych uvítal náhradu pro zlepšení 3 měsíců trápení, nervů a šetření všeho možného a nemam nic. To samé vote keys nejde mi votovat a nedostávam klíče a hráč davidcox repete prý.