Nick: trelogz
Kým byl trest udělen: Rejza_
Platofrma: Minecraft Skyblock Dawn
Uvedený důvod trestu: prej Nepovolene Modifikace
Vaše vyjradření/vysvětlení situace:
Zdravím, opravdu zadne nepovolene modifikace nemam ale hrac ktery natocil ze mam me nema v oblibe a uz dlouhou dobu se mi snazi zaridit ban za cokoliv ale verte mi ze jsem nic takovy nepouzil hraju poctive jen on ma nastaveny Dynamic Fov a Fov na max aby to vypadalo ze kazdy kdo do nej jde ze ma hacky ale ono to tak vypada ale nemas hacky jen proste davas hity kvuli tomu na velkou vzdalenost a na videu je to tak i videt a navic mame jump boost 3 a speed 3 takze jsme rychly a navic posledni dobou se trenend pekne seka a ty hity co jsem daval bylo kvuli lagum jelikoz jsem hrace nevidel tak jsem hitoval takhle random, urcite si tedka budete myslet ze je to vymluva nebo tak ale sami hrajete na trenendu tak musite vedet ze jsou vecne lagy a proste nic zakazaneho jsem nepouzil jen hrac jak muzete z videa videt tak se nechaval zabijet a ani poradne nebehal a nesprintoval a nesnazil se proste udelal na tom videu vsechno proto abych vypadal jako hacker ale jsou tam 2-3 svetci co se na nas koukali a bylo to fer play a hrace jsem zabil vickrat a stve me to ze dostanu trest nepravem. vas věrný hráč trelogz.