Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Podvod s reskou
Článek napsal _Steven_

Nick: rm_vrases

Porušenie pravidiel : podvod

Dobrý večer Chcel by som nahlásiť hráča rm_vrases porušil dohodu o vymene resky.

Jedná sa o porusenie dohody Začnem od žačiatku

Všetko sa stalo o 17:10 22.5.2021 Napísal som do chatu že by som predal svoju slime farmu alebo vymenil za nejaku cennu vec No napísali dvaja hráči rm_vrases a Zeohy rm_vrases mi ponukol ponuku ktora sa mi velmi páčila a preto som ju prijal Sľubil mi Obrovsku cactus farmu a moji kamaráti ktorych poznám iba cez internet povedali ze cactus farma sa vyplati tak ta ponuka sa stala pre mna velmi lákavou tak som ju prijal a spravil som resku a on začal stavať spravil mi 6 patrovu cactus farmu samozrejme som nebol spokojný tak som poprosil o vrátení resky no naprve nesuhlasil ale po dlhom prehovarani pristupil na ponuku že mi ju da naspät no ale pod podmienkov ze si zobere 25sp a moju villu No povedal som ano tak som to prijal resky sme vymenili a bol na par minut pokoj no potom začalo to horšie prídem na farmu a tam je z 60sp iba 20 no povedal som si ze to je snad zly sen no napisal som mu ze si mal zobrat iba 25 nie 40 povedal ze 7 bolo bugnutych ale to malo byt iba 32sp a nie 40 no potom som bol strašne nepokojný tak som to nechal tak no po par dnoch som sa s týmto podelil s mojim predavačom slime sp ktorý mi poradil to nahlasiť tak dnes som sa rozhodol že to spravím budem velmi velmi rád za vyriešenie - _Steven_

x 1
Před 3 lety

chybi dukaz, zamita se.

Před 3 lety