Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Žádost o unmute
Článek napsal JsemVegan32

Tohle je fakt super server... Nejdříve je roll back nikdo na forum mi neodpoví a moje otázka zmizí, admini jsou hrozně příjemní a ochotní pomoct, a pak dostanu mute na 3 dny... Děláte si kurva prdel?! Nechápete že jsem do toho utratil spoustu peněz a najednou věci pryč. Vám je to očividně u prdele, všichni admini mě pošlou doprdele se slovy že není co vracet a že jsem si měl přečíst oznámení.. No a pak nemluvě o několika desítek hodin ztracený čas hraní. Váš ATeam je úplně nahovno nikdo není schopný pomoct, není schopný nebýt nepříjemný a neodbýt tě hned s tím že jeho problém to není. Do vaše ho serveru jsem dal už více jak 1000kč tak kurva očekávám že mi to nějak vynahradíte. Pokud tohle najdu smazané jste zmrdi. Slušnou zprávu už jsem psal ta byla všem u prdele tak jdu na to jinak. Btw Andy_S_ je fakt kráva/debil, soucit žádný ani přýjemný/příjemná není přijde mi že má emoce bota.

x 1
Před 3 lety
Děkujeme za žádost, ale bohužel není zapsána podle připnutého vzoru, tudíž ji zamítáme. Prosíme o znovuvytvoření podle vzoru v aktuální sekci.

Před 3 lety