Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Vše
Článek napsal mixenbanana

Dobrý den, dnes 4.3.2020 jsem se přihlásil na server po dlouhé době a když jsem šel na survival tak jsem se naštval. Přišel jsem o všechny věcy a residence. nejvíce mně trápí stráta věcí  na mé základně. Chctěl bych zažádat buď o navrácení věcí a naleznutí vyníka či vrátit 200Kč za VIP Legend navždy.

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý deň

Resky sa mažu po neaktivite 30dni /Mesiac

A bohužial peniaze sa nedaju vratit.  www.trenend.eu/pravidla  

Papaj ryžu budeš mocný/a
Bez ryže proste život neexistuje
Před 4 lety

Dobrý den,

residence se mažou po 30 dnech neaktivity vlastníka. Bohužel s tím nemůžeme nic dělat, jedině nám můžete napsat nějaké vzácné věci, o které byste nechtěl přijít a můžeme se nějak domluvit. Peníze za zakoupené VIP nelze vrátit, viz pravidla.

Před 4 lety

Ahoj, koupil jsem si 300 Tokenů, ale při platbě jsem omylem vyplnil nick Stevevasik a správně je SteveVasik. Proto se mi nepřipsaly. Šlo by s tím prosím něco udělat? Moc díky. SteveVasik. Transaction ID: 7BK499456L370152U

Před 4 lety

SteveVasik, založte si prosím nový topic pro řešení problému.

I was there, ZorT.
Před 4 lety

Jestly by to šlo tak bych chtěl nahradit jen pár věcí o které jsem přišel a to ze slimefunu. Nejvíce mně trápí systém který byl zničen a dělal jsem na něm dlouho, a je to systém na automatické dělání dustů. celý byl zničen. Proto bych potřeboval 1 energy regulátor, 1 electric golden pan, 1 electric dust washer, 1 elecrtic ore grinder, 5 cargo node (input), 5 cargo node (output), 5 cargo connector, 4 small energy capacitor a 1 coal generátor tohle je to hlavní co bych potřeboval vrátit a jesty budete hodní tak ještě má hlavní vyráběcí část která byla celá včetně energy regulátoru ukradena a zkládala se z 2 bio generátorů, 1 charging bench, rafinery, electric ingot facory. Byl bych moc rád za vaši pomoc.

Před 4 lety

Dobrý den.

Poprosila bych vás o herní nick, abychom to mohly vyřešit a itemy vrátit. Nebo se dostavte na TS kde to spolu probereme 

Pěkný den

Před 4 lety

Můj nick je mixenbanana a jsem online

Před 4 lety

Dobře do hodiny budu na serveru a vrhneme se na to 

Před 4 lety

Máte to v Inventáři.

Před 4 lety