Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno OTÁZKA!
Článek napsal Kubyczech01

Proč odešel ZorTik   😭😭😭

Ahooooj :3

Mám rád LAMY

A tyyyy??

🦙🦙🦙

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Zdravím, 

pokud si pozorně přečteš dnešní oznámení na Discordu, tak se dočteš proč.

Přeji hezký zbytek dne,
Maentro

"Šílenost není nemoc, je to náznak vyššího umění" - neznámý básník.

Před 3 lety

může někdo překopírovat sem tu zprávu, mám na discordu ban :/

hovnooo

Před 3 lety

BYL JSEM MAJITEL Milá komunito, včera do byly dva roky od spuštění sítě a já jsem se rozhodl, že je na čase, abych se posunul. Stejně jako jsem říkal kdysi v mém History of ZorT na mém youtube kanále, Minecraft není jen hra, ale životní styl. A jako životní styl bychom měli k němu přistupovat zodpovědně. Říká se, že všechno má svůj konec. Dnes ten konec nastane pro mé působení na Trenendu. Chtěl bych všem, co se podíleli na této skvělé síti moc poděkovat a i hráčům, členům týmu a mým kamarádům včetně youtuberů, kteří mi pomohli splnit si svůj sen. Trenend byl pro mě jako bráška. Stejně jako moje práce na něm. Snažil jsem se přinášet na Československou komunitu něco, co tu ještě nebylo. Věnoval jsem mu tisíce hodin vývoje na projektech, které pro mě měly cenu a věřil jsem, že je ocení i komunita. Některé dny jsem byl až tak ponořený do práce, že jsem se potřeboval odreagovat a proto bych chtěl hlavně poděkovat mým dobrým kamarádům, kteří drželi při mě, když jsem to potřeboval. Díky TE jsem poznal plno skvělých lidí a především se mi povedlo to, o co jsem usiloval. Vytvořit komunitu lidí, kteří se budou snažit držet při sobě. Sice se vše nepovedlo tak, jak bych si sám představoval, ale i tak mám dojem, že ty dva roky měly smysl a já jsem dosáhl toho, pro co jsem si skoro 8 let šel. Dále bych chtěl poděkovat Hestrengovi, Trospymu, Yakarimu, našim builderům ať už dnes, tak i z minulosti a plno dalším lidem, kteří mi významně pomohli ve vývoji novinek a v budování něčeho smysluplného. A významné díky patří neskutečné osobě Leyji, která i přes to, že jsme si někdy nesedli, dokázala povzbudit, pomoct, pracovat na společném snu a bez ní by tento projekt ani z daleka nebyl takový, jaký je. Takže díky! Stále si stojím za tím, že čas je drahocenný a čím více kreativců a lidí, kteří vytvářejí hodnoty, bude, může být svět o krapet lepším místem. Moje práce tu nekončí, takže můžete sledovat můj channel a třeba se s někým potkám u něčeho dalšího. Peace!

Před 3 lety