nick:xXLokoam7Xx
ban byl udělen peparak
platforma:minecraft,survival
napišu to takhle chtěl bchse vám omluvyt za to co jsem na trenendu spusobil to co jsem tam udělal tak by udělal jenom blbec obešel sem několikrát ban a začlo to nickem IM_big_BOSS asi takhle choval sem se jako totální vul a chtěl bych se omluvyt celemu A-T a lidem protože hodně lidi si na mě take stěžovalo proto si uvědomuju co jsem spusobil byl bych hodně rád za unban tu dobu co tam mám ban tak jsem přemíšlel o tom co jsem vlastně udělal zařídil jsem si perma ip ban ale potom sem si uvědomil že jinej server mě moc nebaví a trenend byl muj uplně první survival economy server kde jsem hrál a našel si tam pár super lidi např : admin_bleskyc01 vím že jsem do toho používal hacky obcházel bany tpa killoval scammoval tohle vše jsem dělal ale nikdo mě nenahlasil a když jo tak ste to zamítly mám velke poučení z toho že se to nedělá a takove lidi by jsi měly zasloužit trest a ja sem ho dostal a hodně bych byl rád kdyby ste mi daly unabn a mohl začít znova hrát na skvělem serveru pod jinim nickem a všechni učty bych klidně smazal .