Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Informace VESELÉ NAROZENINY
Článek napsal Leyji

VESELÉ NAROZENINY TRENENDE!
Dnes naše přerostlé děťátko slaví druhé narozeniny... to to ale letí :)

Přesně před dvěma lety se po několika měsících mé trvdé práce spolu s developerem lukariosmenem (a dalších super lidí) otevřely brány našeho serveru. Lukarios mi velmi pomáhal například s přípravou shopu a svýma šikovnýma ručičkama vycraftil celé tehdejší dungeony (z důvodu velkého náporu hráčů se bohužel musely odebrat). Server se otevíral pouze s jedním módem, současným Survival serverem. Nebyl to obyčejný server, už v té době jsme měli připravený kompletně celý proxy systém, abychom mohli do budoucna dále rozšiřovat naši infrastrukturu. Tento již předpřipravený systém mohl bez problémů odolávat stovkám hráčů, což se potvrdilo o pár měsíců později, kdy na server přišel ZorTik a se svým úžasným marketingovým plánem za pomoci našich Youtuberů (SirYakari, Mesiac a další) dostali server do opravdu krásných čísel, které šíleně pomohly Trenendu se dál rozvíjet.

 

| Vzpomínková fotka: https://www.instagram.com/p/B_nbWgvHaHE/ (z 1. 5. 2019)

 

Tímto dnem vstupujeme do třetího roku Trenendu, ve kterém bychom chtěli hlavně uveřejnit nový Survival server (již připravujeme), nový webový portál se statistikami a žebříčky, ale také zlepšit celkovou infrastrukturu naší sítě, abychom pro vás zajistili co nejpříjemnější hraní. Rozhodně se máte na co těšit!

 

Jako takový malinký dáreček jsme pro vás hráče (ale také i pro náš server) zpřístupnili limitovanou edici VIP Overlord NAVŽDY, který si můžete zakoupit do 8. 5. 2021, uděláte tím radost jak sami sobě, tak i Trenendu, jelikož přispějete na jeho provoz a zajístíte tak sobě a ostatním hráčům příjemnější požitek z hraní. <3

 

| Odkaz na Overlord VIP: https://store.trenend.eu/package/193223

x 14

Před 3 lety

Všechno nej Trenende :D ❤️

Ahooooj :3

Mám rád LAMY

A tyyyy??

🦙🦙🦙

Před 3 lety

vait vat vy chcete spravit novy survival to akoze ten stary skonci a moje veci zmiznu ?

ja som myslel ze v ten stary optimalizujete na 1.16.5 a resetnete nether ale toto ??

"Ľudia, hovorím vám, pýtajte sa a dostanete, hľadajte a nájdete, klopte na dvere aa bude vám otvorené" - toto sú silné slová Ježiša - kráľa nazaretského

 

 

 

este stale :D

 

 

 

nic tu neni :D

Před 3 lety
Phantein:

vait vat vy chcete spravit novy survival to akoze ten stary skonci a moje veci zmiznu ?

ja som myslel ze v ten stary optimalizujete na 1.16.5 a resetnete nether ale toto ??

Nový Survival neznamená smazání starého. Starý zůstane, pouze se přidá nový Survvival, který bude na 1.16.

x 1

Před 3 lety

Fůha to to frčí, já na Trenendu hraju cca rok a je to super server :D 💗

x 2
Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Sice na Trenendu nehraji, ale pokud by 1.16 survival byla klasická Vanilla, bylo by to lepší a přišel bych si jej zahrát z důvodu, že je vanilla klidnější a myslím, že by neuškodilo dát Vanilla survival a klasický survival oasis nechat na tu 1.12.2. Už jsem se setkal se serverem 1.16, zde aktivně hraji z důvodu že mám peněz a slimefunu dost. A novou měnu bych zavedl jako Diamond blocky, mohl by zde i být survival economy, kde by byly peníze. Sice mi A- team před 4mi měsíci pokazil pohled na Trenend, ale přijdu vyzkoušet ten nový survival na novém portále, děkuju.

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Na Trenendu hraji dlouho jsem tam Ov ale mě chybí starý spawn na srv...

x 1

 

Bobotrain Is Here [Overlord]

Před 3 lety

Nice

 

I'm SIMP      "S" uper

                "I" ntensive

                "M" inecraft

                "P" layer

Před 3 lety

Hmm,,teď nevím jestli budu hrát na starém survivalu nebo na novém, v 1.16. je hodně věcí které mi chybí v 1.12. a bude se z nich dobře stavět. Ale jsou tam i věci které mi trochu vadí. Ale zase budu mít možnost hned po spuštění nabrat dobré pozemky a příroda nebude tolik rozgriefovaná.

 

 

Před 3 lety

🎂

 

 

Před 2 letyNaposledy opraveno: Před 4 měsíci