Rád bych zjistil jak si na survivalu efektivě vydělávat? jestli máte někdo nějaké rady nebo tipy rád bych je uvítal, díky o/
Rád bych zjistil jak si na survivalu efektivě vydělávat? jestli máte někdo nějaké rady nebo tipy rád bych je uvítal, díky o/
Ahoj stačí ak budeš pravidelne hlasovať za servery každé 2 hod ziskáš 2 vote keye a tie mozes predať.
12 629 hodín na mc :)
Já už Trenend nehraji, ani nevím jaká je tam ekonomika na vk, ale když jsem tam byl měl jsem vk které jsem měnil, hlasoval a takovýhle proces tu byl. Po 4 měsících střádání jsem měl ender v hodnotě 80ti milionů, ale jelikož se smazali, tak jsem přišel tak o 17 stacků vk, ale v té době jsem dostal perma ban, takže jsem je nemohl prodat. Je to docela lehké vydělat.
No ...
je viac moznosti ako zarabat
poviem ti tie najefektivnejsie
1. predavanie vk ako hovoril @pozor Nato
2. zobranie cez /pay (za to ta ludia nebudu mat radi ale co uz :DDD)
3. toto je cesta efektivna no nestoji len cas ale aj irl money kupovanie tokenov a nasledne predavanie ich v chate [priblizny kurz je 1 token = 10k money (kurz si mozes urcit i sam)]
samozrejme toto je cisto MOJ nazor a su aj ine cesty ako ziskat money napr.: stavanie domov a predavanie ich ale tam ti vacsniou povedia ze to je tutorial a ze nejsi originalny a preto su ine cesty neefektivne alebo nevyhodne
- phantien
"Ľudia, hovorím vám, pýtajte sa a dostanete, hľadajte a nájdete, klopte na dvere aa bude vám otvorené" - toto sú silné slová Ježiša - kráľa nazaretského
este stale :D
nic tu neni :D
Dobrý den, ja bych tedy doporučil, jak psal tady @PozorNato proávat VK. Je jak efektivní tak snadné.
Přeji pěkný den
(づ ◕‿◕) づ