Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto ban za to že chci někoho nahlásit?
Článek napsal Lord_Simonee

Nick: Lord_Simone

Kým byl trest udělen: lampicka 456

Platforma: Minecraft

Uvedený důvod trestu: Obchodování za realnou měnu https:/ctrlv/jVWq

Vaše vyjádření/vysvětlení situace: na začátek se omlouvám to co jsem udělal jsem udělal blbě příště to řeknu hned AT a z pohledu lampičky je to ban právem ale všechno není tak jak to na první pohled vypadá. kamarád mě řekl, že někdo s imm ranke prodává vip za tokeny a money na survivalu, tak jsem pár lidem co byli na serveru s imm rankem napsal to co je na screenu, napsal jsem tam že dám money na survu za real money (nemohl jsem psát ať mě dá vip, protože vip mám a OF cape jsem napsal protože to je jediná věc která by byla uvěřitelná). Takže z toho, že jsem chtěl nahlásit hráče vzniklo to že mám permu :/ paradox co? už takto jsem chtil dva hráče ale u jednoho jsem neměl důkazy a druhého jsem nenahlásil, pokud to pomůže v mém unbanu tak mě napište na discord (𝔰𝔦𝔪𝔬𝔫𝔢#0869) nemám problém vám zdělit jejich nicky. Perma za něco co jsem napsal někomu do msg je přehnaná, kdyby třeba ten člověk komu jsem to poslal řekl že jo a já bych začal dál řešit tak je perma na místě, no už jsem se poučil a jestli dostanu unban tak přestanu takhle pomáhat severu, vím moje chyba asi jsem to měl jen nahlásit členu AT, ale asi AT by to neřešil bez důkazů :) a to příště asi udělam tedy jestli dostanu unban. Mohl bych sem napsat ještě hodně věcí co by mi pomohli ale ty bych radši v soukromí na discordu :) takže ještě jednou se omlouvám příště to zkusím vyřešit abych za to nedostal permu :D

sry jestli to je napsaný chaoticky ale ještě jsem z té permy vyklepanej :D a sry za chyby jestli tam jsou

x 1

hovnooo

Před 3 lety

Dobrý den,

porušil jste pravidla, ban je oprávněný. Zamítám.

x 1

Před 3 lety