Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Žádost o unban.
Článek napsal Creituber

Nick: Creituber Kým byl trest udělen: Andy_S Platforma: Minecraft server Uvedený důvod trestu: Šíření osobních informací Mé vyjádření: Zdravím, pro mé překvapení jsem se dnes při pokusu o připojení na server dozvěděl, že mám ban na 30 dní za šíření osobních informací. Dohledal jsem si tedy ticket na fóru a vidím, že pravděpodobně došlo k nějakému pochybení člena AT. Zaprvé bych chtěl podotknout, že pravidla jsem si před hraním na serveru četl a žádné konkrétní pravidlo zveřejňování osobních údajů nezakazuje. Pokud se odkazujete na GDPR, což asi odkazujete vzhledem k pravidlu č.1, dovolte, abych vás trochu uvedl na správnou kolej: Mezi osobní údaje patří: Kombinace jméno + příjmení, fotografie, adresa, e-mail, telefonní číslo, ... Vámi zmíněný věk spadá do kategorie tzv. "Kombinace obecnějších údajů," která říká, že složení obecnějších informací MŮŽE vést k identifikaci konkrétní osoby a tím pádem tato kombinace může být osobním údajem. Př.: Žena, 20-25 let, bez levé ruky s páskou přes oko :) Můj případ opravdu nespadá do této kategorie, kombinace herní nick + věk NENÍ osobním údajem. S informací Creituber, 25let by si nikdo k mé osobě nepomohl :) Chápu, že z morálního hlediska nechcete, aby hráči mezi s sebou sdíleli své osobní údaje a případně nedocházelo k nějaké formě šikany. Ujišťuji vás ale, že to nebylo mým úmyslem a pro příště si samozřejmě dám pozor, nemám za potřebí provokovat. Omlouvám se za nepříjemnosti a přeji hezký den, Creituber

x 6

Užívej si TrenEnd. Rád jsem pomohl ať už jste žádal o cokoliv.

Wink Tails GIF - Wink Tails - Discover & Share GIFs

Před 3 lety

Z nasich pravidel: §6, pravidlo 6:

Nickname hráče slouží k unikátní identifikaci hráče a je dostupný pro všechny uživatele sítě Trenend.eu stejně jako veškeré konverzace mezi hráči v chatových kanálech Minecraftového serveru.

Tudiz kombinace unikatni identifikace hrace + vek je jiz osobni udaj. Z tohoto pohledu jste se dopustil neopravneneho nakladani s osobnimi udaji, kdy jste dany osobni udaj uvedl ve verejnem komunikacnim kanalu bez souhlasu dotycneho hrace. Navic, jak vy sam potvrzujete, jedna se o obecnejsi udaj, avsak stale osobni udaj.

Zadost se zamita.

x 4
Před 3 lety