Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Ethxrnity - bezdôvodny ban + nedostatko dôkazov!!!
Článek napsal ZuFoX

Jméno hráče: ZuFoX

Banující: Ethxrnity

Platforma: Windows 10 

Server: Survival

Důvod banu: Scam

Dôkaz: https://imgur.com/a/VCWXmLX

Prečo ste mi dali bezdôvodny ban BEZ DôKAZU? Mne je 22 a viem aku su prava adminov. Sam som admin v cs:go na gamesites čo sa tyka v Jailbreku. Nemožete len tak dat mi ban bez NAHRAVKY!!! LEBO JE TO SLOVO PROTI SLOVU. Ja som vôbec nič nekradol. To maš aj v Euro Truck Simulator Multiplayer aj adminy musia sa OBHAJIT. Pst - Musim byt zasvedčny s dajakym dôkazom a ked nemate dôkazi AUTOMATICKY som NEVINNY!!! Keby dačo TheAdellCZ mi dala SPAMER a za to som dal na DONATE WALL. Potom si uvedomila aku ma hodnotu ten blaze spamer a pisala ostatnim že som ho ukradol. Ale to nie je pravda lebo mi ho dala LEN TAK. A včera sa to stalo a nie DNESKA. Takže ste mi dali ban nepravom čo sa stalo včera. ( 25.02.2020 ) 

UPOZORNENIE PRE ADMINA: Ked budeš komentovať môj príspevok ta chcem od teba dôkazy a nie SLOVO ( napr - že som to neurobil, oni prvy to začali atd... ) Lebo je to SLOVO PROTI SLOVU... Obháj sa dôkazom!!!

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den,
hráčka mi napsala, že jste ho chtěl koupit a poté co vám ho dala, tak jste se odpojil. Po znovu připojení jste dělal, že o ničem nevíte a spawner jste nevrátil. Dále bych rád dodal, že nás vaše rady a postupy nezajímají. My jsme minecraftový server a ne nějaké pískoviště. Dále jste již po druhé udělal reklamu na našem webu a navíc zase u unbanu. Žádost se tedy zamítá.

29/12/2019 - 6/3/2020

Před 4 lety