Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zkráceno Žádost o unmute popřípadě zkrácení mute.
Článek napsal adamecek24

Nick : adamecek24
Kým byl trest udělen : lampicka456
Platforma : Minecraft Server - mc.trenend.eu
Uvedený důvod trestu : nevhodné vyjadřování
Vaše vyjádření, vysvětlení situace : Hrál jsem včera/dnes na serveru mc.trenend.eu, asi ve 2 hodiny ráno tam přišla parta lidí co se naváželi do Admina na tomto serveru (pedofilie, hloupé a přiblblé narážky, ponižování a vyjadřování se v se*istických praktikách). Pamatuju si dva z nich, jeden byl "andyAkalhotky" a druhý "KalhotkyCZ". Společně s jinými hráči jsme se zastávali Admina. V 6 hodin ráno tam přišel někdo úplně stejný akorát že holka, začala tam opět urážet Andyho stejně jako oni. Byl jsem jediný kdo se Andyho zastal a začala se navážet i do mě. Protože sem slušně vychován tak sem nechtěl mluvit sprostě a všechny sprosté slova co jsem řekl jsem vyhvězdičkoval (cenzura). Předloha : k**** nebo třeba k****n. Nechtěl jsem dostat mute a tak sem to radši cenzuroval. Hráč se jmenoval "RomkaAnadra" nebo nějak tak. I přesto jak se vyjadřovala, naprosto bez cenzury a ještě mě tam urážela nedostala mute ona ale dne 18.4.2021 v čase 6:29 jsem byl umlčen já.
.
adamecek24, hráč na serveru mc.trenend.eu

x 1

<3

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zkraceno. Budeme doufat, ze se to jiz nebude opakovat, pak by jiz nemohl byt trest zkracen.

x 2
Před 4 lety