Vzhledem k tomu že jsem dostala tak pěkný ban tak jsem dostala nápad na vylepšení: Mohlo by být upozornění na to co je "nelegální" prodávat? např. shulkerboxy s věcmi atd.?
Vzhledem k tomu že jsem dostala tak pěkný ban tak jsem dostala nápad na vylepšení: Mohlo by být upozornění na to co je "nelegální" prodávat? např. shulkerboxy s věcmi atd.?
Nieje na čo upozorňovať, v pravidlu je odkaz na oficiálnu definíciu čo sa smie a čo nie predávať, neznalosť pravidiel ťa nesopravedlňuje -_-
Neštvi ma kyde
ok ale jak by ti bylo prijemny kdybych te nahlasoval 24/7 jen za jednu vec kterou neznas? -_-
@Jachma Registrací v síti Trenend.eu souhlasíte se všemi pravidly a GDPR.
Na každej hre ked sa prihlásiš tak s nimi súhlasiš aj na facebooku , instagrame , snapchate a dalších blbostiach súhlasiš s podmienkamy pri registracií tak kde je problém? Teraz máte skúsenost ze po bane si prečítate pravidlá a budete ich dodržovať.
12 629 hodín na mc :)
Tak ale se zaregistruje nejakej hacker a souhasi s pravidlama kdyz hackuje nebo ne???
btw nemam rad toxic kidy např.: BrawlCraftMC545
To ze nemas predavat v /ah shulker z vecmi ti vypise aj par krat za den v chate
Jo ze sem to tam nikdy neviděl a to už hraju tak 1 měsíc
@jachma zato že ti on napisal presne to čo by ti napisal každý je hned toxic kid? Príde mi že ty si kid ked nevieš pochopit jednoduchú vec.
12 629 hodín na mc :)
Můžeš mi prosímtě říct v jakém pravidlu je odkaz????
Jachma:
Můžeš mi prosímtě říct v jakém pravidlu je odkaz????
§2, 11.
Neštvi ma kyde