Dobrý den,
zdá se mi, že @Bystron nahlašuje dost normalni veci jako scam (viz. odkazy)
Doufám že s tím hodlá přestat nebo takhle zabanuje půlku trenendu.
Dobrý den,
zdá se mi, že @Bystron nahlašuje dost normalni veci jako scam (viz. odkazy)
Doufám že s tím hodlá přestat nebo takhle zabanuje půlku trenendu.
poviností každého hráče na serveru je nahlašovat hráče porušující pravidla
Ano to je sice pravda @Bystron ALE kde je prosím v pravidlech psáno že nesmím prodávat věci v shulkerech? Nevím co na mém shulkeru byl scamm vsechno bylo podstivě vypsané co tam je navíc armor který nebyl videt mel cenu je 500 :) vsechno nejcennejsi davam na zacatek aby to bylo videt prdiku takze by bylo dobry u toho nahlasovani myslet je to jen o blbosti hrace jestli to koupi nebo ne :)
@Jachjul Prosím přečti si toto: https://trenend.eu/forum/topic/4630-definice-scamu-v-aukci/
Jakoze true ale jak to mam doprkinka najit jak to mam vedet :) kdyz nutne nevyhledavam pravidla? Nevim proc nedaji pouze upozorneni ze treba : toto do aukce umistit nemuzes jinak je to fakt na nic bylo by asi dobry kdyby mi hned nenaparili 10 dni
Jachjul:
Jakoze true ale jak to mam doprkinka najit jak to mam vedet :) kdyz nutne nevyhledavam pravidla? Nevim proc nedaji pouze upozorneni ze treba : toto do aukce umistit nemuzes jinak je to fakt na nic bylo by asi dobry kdyby mi hned nenaparili 10 dni
Hraním na serveru súhlasíš s pravidlami, a zaväzuješ sa ich dodržovať :) §2, 11. Je zakázáno jakkoliv prodávat falešné klíče a další předměty. Co je a co není scam v aukci: https://trenend.eu/forum/topic/4630-definice-scamu-v-aukci/
Tam je definované, čo sa smie, a čo sa nesmie predávať, porušil si to, trest máš právom a neznalosť pravidiel ťa neospravedlňuje, nieje čo riešiť
Neštvi ma kyde
Ale jako mohli by upozornit treba kdyz davas /tpa na typka ve warzone tak ze davas ilegalni predmet do aukce.
Ty seš mi nějakej chytrej ano je to pravda ale tak proč mi vpali 10 dní jako sorry?
Jachjul:
Ty seš mi nějakej chytrej ano je to pravda ale tak proč mi vpali 10 dní jako sorry?
Zato ty si nejak malo chápavý a čo máš dostať písomné upozornenie ? Máš to napísané na forume je to aj v pravidlách trenendu tak ked si tak lenivý to vyhladávať prečo sa nespýtaš na servery nejakeho moderátora alebo len tak do chatu? Každý robíte sprostosti a potom sa vyhovárate nato že ste to vlastne ani nevedeli a ešte vás máme lutovať už sa preberte konečne
12 629 hodín na mc :)
Uvědomuji si svoji chybu ale to co si napsal je naprosto o ničem "Zlato".