Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto 4x Zamítnutá žádost o unban za jednu zprávu
Článek napsal Lvicek07

Dne 30.03.2021 8:58 jsem dostal ban za reklamu, hned jsem napsal o unban, Andy_S_ ji zamítnul, ať ji zkusím za týden, 2.,3. a 4. žádosti a všechny zamítnuté,tentokrát Leyli, tohle je přehnané, 2 týdny ban za jednu zprávu, trenend byl můj jedinej discord server, kde jsem si rozuměl a bylo tam hodně lidí

Před 3 lety

Pokial porusujes pravidla, mas ban pravom

x 1

"Ľudia, hovorím vám, pýtajte sa a dostanete, hľadajte a nájdete, klopte na dvere aa bude vám otvorené" - toto sú silné slová Ježiša - kráľa nazaretského

este stale :D

nic tu neni :D

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Nemáš si dělat reklamu :/ je pochopitelné, že za odvádění hráču z trenendu na svůj server se trestá banem :-) Já bych to dal minimálně na měsíc.

Be happy.

Před 3 lety
Lvicek07:

Dne 30.03.2021 8:58 jsem dostal ban za reklamu, hned jsem napsal o unban, Andy_S_ ji zamítnul, ať ji zkusím za týden, 2.,3. a 4. žádosti a všechny zamítnuté,tentokrát Leyli, tohle je přehnané, 2 týdny ban za jednu zprávu, trenend byl můj jedinej discord server, kde jsem si rozuměl a bylo tam hodně lidí

Ban máš právem, takže unban teď nečekej, zkus to za měsíc.

Já jsem omylem zmínil jeden server a mám ban, Leyji mi napsala že ať to zkusím za měsíc a myslím si že mi pak ten unban dají (jinak by to Leyji nepsala).

hovnooo

Před 3 lety
Lvicek07:

Jen jsem napsal, že jsem dřív hrál na BasicLandu

wtf proč to píšeš sem, chceš dostat ban i tady? dávej si pozor co píšeš :)

hovnooo

Před 3 lety

😑 Mě to často dojde, až to napíšu

Před 3 lety

Unban osobam, ktere dostaly docasny ban opravnene neudelujeme. Nikdy.

Před 2 lety