Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Odbanováno Žádost o unban - Discord
Článek napsal Ethoi

Nick: Tyrael#7093

Kým byl trest udělen: lampicka456

Platforma: Discord

Uvedený důvod trestu: Nebyl

Vaše vyjádření/vysvětlení situace:

Zdravím, už to bude pár dní co jsem dostal ban na Discord serveru, situace byla taková že na Discordu v pokecu byl člověk, který měl potíže s hraním na Trenendu kvůli tomu, že sdílí IP s bratrem a byly tam nějaké problémy, já jsem pouze vyjádřil svůj názor na tuto věc, že bohužel za to někdy nemůže, jaké jsou rizika když se člověk napojí z IP kde je existující účet apod. Jednalo se čistě o můj názor (byť i nemusel být zcela faktický a nikdo s ním nemusel souhlasit).

Nebyl jsem nijak vulgární a zároveň si nebyl vědom, že bych nějak zásadně porušoval pravidla, pokud jsem je vůbec porušoval.

Důvodem proč žádam o unban je ten, že jsem nebyl upozorněn že by mé jednání bylo proti pravidlům a zároveň moderátor/ka, který se mně rozhodl takto potrestat, neudal žádný důvod, pouze to okomentoval/a slovy "ban" a "pápá :)"

Myslím si že tento 'důvod' je nedostačující, pokud od rozhodnutí permanentního banu neustoupíte, žádám alespoň vysvětlení, čeho konkrétně jsem se dopustil ať mám v duši klid

Děkuji a přeji pěkný zbytek dne

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den,

ban máte za zmínku jiného serveru, vzhledem k tomu, že se nejdná o vážné porušení pravidel, uděluji unban. Ať už se to nikdy nestane.

x 1

Před 4 lety