Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto unban
Článek napsal blinkyungy

Nick: blinkyungy

Kým byl trest udělen: andy_s

Platforma: Minecraft server

Uvedený důvod trestu:obchazeni banu

Vaše vyjádření/vysvětlení situace: Proc jsem dostal obchazeni banu kdyz nejsem ten makimvo ano znam ho protoze je to muj kamarad a z nam se s nim v realu chtel jsem trochu poflexit ze jsem makimvo a delal jsem ze jsem on ale za tohle fakt ban byt nema tvl

One Punch Man GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Před 3 lety

Nick: blinkyungy

Kým byl trest udělen: andy_s

Platforma: Minecraft server 

Uvedený důvod trestu:obchazeni banu

Vaše vyjádření/vysvětlení situace: nejsem makimvo ano mozna je to mozny kvůli tomu ze jsem psal hraci mikahovi ze jsem on.  Makimva znam z realu a vim co vse udelal tak jsem mu vysvetloval co udelal a hral jsem ze jsem on jsem idiot a chapu ze tyhle vtipy opravdu nejsou vtipny proste jsem idiot. A pokud jste videli můj chat s mikahem a videli jste to co jsem psal o drivejsich dobach. Ano hral jsem tu driv ale zapomnel jsem heslo na ucet tak jsem si udelal novy a zacal jsem znovu hrat s mymi prately.

One Punch Man GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Před 3 lety

Uvedomujete si, ze mame logy, zeano? Uvedomujete si, ze umime proverit duplicitu uctu, zeano?

Ale predevsim... Uvedomujete si, ze jste dokonale popsal situaci, byl na presnem miste za ktere jste na uctu makimvo obdrzel trest ve chvili kdy jste to popisoval, zeano? Byl jsem primo vedle Vas.

Zamita se.

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety