Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Plz o unban
Článek napsal Lopatka128

Ahoj prosím o unban na TenEndu jsem nic neudělal a hned po 20-ti sekundách po připojení jsem dostal trvalý ban... nevím za co prosím o objasnění... nic jsem za to první připojení neudělal prosím o unban... Chtěl jsem si jen zahrát na tomhle skvělým serveru...

Nick: Lopatka128 

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Nick: Lopatka128

Kým byl trest udělen: Nevím nejsem si jistý... jsem tu nový

Platforma: Minecraft server

Uvedený důvod trestu: Nevím důvod nedokážu říct proč

Vaše vyjádření/vysvětlení situace: Na server jsem se připojil a hned po první minutě jsem dostal trvalý ban nevím za co, nejsem si vědom jakékoli chyby, hledal jsem jen dobrý server se skvělou komunitou, povahou ani mysli nejsem žádný hacker nebo zlý člověk, prosím o unban nebo o vysvětlení situace...

Před 3 lety

Nick: Lopatka128

Kým byl trest udělen: Nevím nejsem si jistý... jsem tu nový

Platforma: Minecraft server

Uvedený důvod trestu: Nevím důvod nedokážu říct proč

Vaše vyjádření/vysvětlení situace: Na server jsem se připojil a hned po první minutě jsem dostal trvalý ban nevím za co, nejsem si vědom jakékoli chyby, hledal jsem jen dobrý server se skvělou komunitou, povahou ani mysli nejsem žádný hacker nebo zlý člověk, prosím o unban nebo o vysvětlení situace...

Před 1 hodinou
Před 3 lety

pro Vas ucet neevidujeme zadny trest. Kontaktujte nas na nasem discordu https://discord.trenend.eu se zadosti a odkazte se na toto vlakno a to z duvodu potreby probrat Vase osobni udaje - IP adresu.

Před 3 lety