Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno jako wtf
Článek napsal Lord_Simonee

Hmm... tak tohle nechápu...

Napsal jsem do žádostí o unban/unmute (nevím kam jinam bych to napsal), že mám ban na discordu právem, ale nevím na jak dlouho, jestli mě to můžou říct a že mě ban přijde nepřiměřený a jestli by nebyl lepší mute

A tu odpověď jsem nepochopil "Dobrý den, porušil jste pravidla, žádost zamítám.", jako napsal jsem že mám trest právem, chtěl jsem jen odpovědi na moje otázky.
Ale asi mají hodně práce no a asi i moje chyba že jsem to psal do žádostí o unban/unmute.

Jako nic ve zlém Leyji, ale ta odpověď mohla být lepší, vypadá jak od robota :/
https://ctrlv.cz/OW9e

hovnooo

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

:D

Přeji pěkný den 

(づ ◕‿◕) づ

Před 3 lety

:D

"Ľudia, hovorím vám, pýtajte sa a dostanete, hľadajte a nájdete, klopte na dvere aa bude vám otvorené" - toto sú silné slová Ježiša - kráľa nazaretského

este stale :D

nic tu neni :D

Před 3 lety

no, asi si dostal permu na 90% na discorde môžeš dostaťt len permu (niesom si istý, ale nevidel som niekoho iného kto mal iný ban na discorde ako permu) takže pravdepodobne máš permu.

Před 3 lety
tadonos:

no, asi si dostal permu na 90% na discorde môžeš dostaťt len permu (niesom si istý, ale nevidel som niekoho iného kto mal iný ban na discorde ako permu) takže pravdepodobne máš permu.

perma za raklamu kterou jsem udělal omylem (ve větě jsem na psal že na jednoum serveru mám stejnou věc) to se mi nezdá

hovnooo

Před 3 lety

no,  takto ti poviem, na som dostal permu za to že som napisal ze tento serveri je nani a neznasam ho, je to vulgarita takze som dostal permu, a ano za reklamu sa dava perma pretoze je to proti pravidlam.

Před 3 lety

+ reklama sa berie aj ked to je len nazov servera, niesom admin ale viem ze takto to funguje. sam som dostal za to ban - za zmienku servera.

Před 3 lety

nejspíš to bude ban na 7dní podle této žádosti https://trenend.eu/forum/topic/17285-dost-o-unban/#post-48210

hráč tam píše že má ban na týden

hovnooo

Před 3 lety
tadonos:

+ reklama sa berie aj ked to je len nazov servera, niesom admin ale viem ze takto to funguje. sam som dostal za to ban - za zmienku servera.

jj bere za to jsem dostal ban :D jediná věc kterou jsem se dozvěděl, na začátku jsem ani nevěděl za co mám ban, teď už "jen" nevím na jak dlouho mám ban a od koho (ale od koho to je nepodstatné)

hovnooo

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

nemusi to byt pravda ze dostal ban len na 7dni, ja uz mam ban niekolko tyzdnov,  zda sa mi ze na discorde davaju len permy, ale niesom si isty takze ked nejaky clen ateamu mohol napisat tak by som to ocenil.

Před 3 lety