Co když je někdo warez a hraje na serveru a pak přijde někdo s origem a se stejnym jménem přijde ten bez origa o všechny věci a jak se to vlastně řeší?
Co když je někdo warez a hraje na serveru a pak přijde někdo s origem a se stejnym jménem přijde ten bez origa o všechny věci a jak se to vlastně řeší?
hovnooo
velmi zaujimava otazka...
warez hráčům, tedy hráčům, kteří nemají zakoupenou originální instanci hry, nebude poskytnuta žádná podpora v případě ztráty hesla či zabrání nicku reálným vlastníkem toho nicku, který má zakoupenou originální instanci hry
ja som to pochopil tak, ze ked origo poziada o reset hesla tak ho dostane a moze sa tam prihlasit, a zaberie mu ucet
to je iba moje vysvetlenie admin team by to dokazal vysvetlit asi lepsie :D
- PHantein
"Ľudia, hovorím vám, pýtajte sa a dostanete, hľadajte a nájdete, klopte na dvere aa bude vám otvorené" - toto sú silné slová Ježiša - kráľa nazaretského
este stale :D
nic tu neni :D
To sa mi nezdá že by to malo byť len takto pretože čo ked si kúpim rank legend a nejaký origo hráč si povie no dobre chcem ten rank tak si zmenim meno na meno toho wareza a vezmem mu cely účet s rankom aj reskami a zo všetkym.
Nebolo by to trocha nefér?
12 629 hodín na mc :)
Pravda no bolo by to nefer :/
podla mojho vysvetlenia to je nefer, ale vsak... jedina ochrana proti tomu je kupit si origo dat si rovnaky nick ako mas na warez ucte
akurat ze to stoji nejake tie peniaze ale pre niektorych warezakov v tom nevidim proplem ked si normalne kupia legend (staji to 300 kc) a dokupuju si imortal kazzdy mesiac (200 kc) a nevedia si kupit origo ktore stoji 700 kc
podla mojho nazoru sa viac oplati investovat do origa ako do vip-cok
- Phantein
"Ľudia, hovorím vám, pýtajte sa a dostanete, hľadajte a nájdete, klopte na dvere aa bude vám otvorené" - toto sú silné slová Ježiša - kráľa nazaretského
Súhlasím s tebou Phantein no ale vezmi si to takto obyčajny priemerny hráč ako ja čo hráva iba na najznámejších serveroch cz/sk tak tie su aj pre warez a origo.
Vieš a kupovat si origo ti je zbytočné ked hráješ iba na cz/sk serveroch a nehraješ na origo velkých serveroch číže je to zbytočné a naviac 700kč je v dnešnej dobe dosť ked nejsú peniaze a nie každý si to môže dovoliť preto si myslim že ked vedia ostatné server spraviť aj výhody warezom mohli by to aj tu. Preto je premna zbytočné kupovať origo za 700kč ked hrávam len tu a môžem tu hrať aj zdarma bez origa.
12 629 hodín na mc :)
Uplne ti rozumiem @PozorNato
a mam pre AT jeden navrh pokial sa toto stane mohli by ste napisat tomu warezakovi co o ucet pride do sukromnej spravy
nech si urobi novy ucet a poziada o prevedenie uctu do 24 hodin
ale je tu 1 problem co som si vsimol AT neprenasa warez acc na ine warez acc
urcite by sa par warezakom vicaril usmev v tkomto pripade :)
- phantein
mozno ho nechce obrat o ucet len tento nick mu viac vyhovuje (a btw si nahlaseny za porusenie pravidla : napodobnovanie nicku AT)
Phantein:
mozno ho nechce obrat o ucet len tento nick mu viac vyhovuje (a btw si nahlaseny za porusenie pravidla : napodobnovanie nicku AT)
:D
hovnooo