Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Server
Článek napsal Hunzek_

Vidím, že na Minigames se přestalo úplně pracovat. Na SkyWars jsou neopravené chyby. Na lobby už od otevření nefungují nedávné hry. Co takhle na tom trochu zapracovat, možná vzít nějaké Developery za peněžitou odměnu, i když asi server asi nemá dostatečný měsíční výdělek, když máte ranky permanentní, to kdyby byli na měsíc, tak většina si to koupí i vícekrát.

 

Hackeři velký problém, kazí hru. Nabral bych už ty CheatHuntery jak říkáte, že mají být.

 

Hlasování módu na Duels? Je to jen pro 2, když budou hlasovat oba, tak to bude vždy random nebo jak to máte, dal bych že si můžete vybrat arénu s už vybraným modem bez možnosti hlasování. 

Před 3 lety

@hunzek akoze vsetko co si povedal nie je pravda 1. minigames pracuje uplne v pohode neviem aky mas problem, netreba nikoho naberat za mna minigames su v poriadku, s tmyto besuhlasim ked ich nechaju permanentne ludia si to budu viac kupovat nasiel som skvely priklad toto nie je reklama na servri sg maju mesacne ranky a skoro nikdo si ich nekupuje

2. toto je jedine s cim suhlasim, ovela menej hackerov by si stretaval neskoro vecer (21:00- 0:00) alebo rano (8:00 do 11:00) (su to moje analyzy :D)

 

3 pokial by na minigames hralo viac hracov tak by to davalo zmysel 

Dufam ze som to napisal zrozumitelne :D a dufam ze moj nazor vyuzijes

-Phantein

 

"Ľudia, hovorím vám, pýtajte sa a dostanete, hľadajte a nájdete, klopte na dvere aa bude vám otvorené" - toto sú silné slová Ježiša - kráľa nazaretského

 

 

 

este stale :D

 

 

 

nic tu neni :D

Před 3 lety