Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Celkem dobrý nápad
Článek napsal Maruzoxd

Ahoj,už jednou jsem tu psal kvůli hackerum a neslušňákům a dneska kvůli nim píšu zas.Psal jsem že by bylo fajn kdyby servery někdo hlídal a vy jste mi odpověděli ,že na to není dost kvalitních lidí.Napadlo mě ,že není třeba na to mít kvalitní lidi ,co kdyby stačili jen hráči?Chápu ,že ne každému se chce natáčet hackery a neslušňáky pak je dávat na forum (je s tim dost práce), ale co kdyby za to byly odměny?Např. za 20-30 správně nahlašených hackeru a nesluňáků za měsíc by hráč dostal Elite rank na 15 dní(20-30 jsou celkem velká čísla).Dle mého názoru by hackeru a neslušňáků dost ubylo, protože kdo by nechtěl Elite rank zdarma(opakuju ,že třeba na 15 dní a Elite rank jsem dal jako příklad protože je nejlevnější).Bylo by fajn kdyby jste nad tím popřemýšleli.

Přejí hezký den, Maruzo :)

x 2
Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Ahoj @maruzoxd

Nápad je zaujímavý ale dalo by sa to dosť zneužívať a naviac čo je 20-30 hackerov ked ich denne stretnem 10 a naviac ip bany sa tu nedávajú takže stačí ked sa dohodneš s nejakým hackerom ktorý si založi multiacc a ty ich budeš nahlasovať na forum číže nápad dobrý ale využitie by nemal.

Ja by som skorej spravil to že by som sem prijal cheathunterov ako to má jeden nemenovaný server a pridal by som report systém  to znamená že ked by som dal /report janko za cheating tak sa všetkým cheathunterom ukáže že dostal report a mohli by ho ísť spectovať a následne mu udeliť ban. Na tom nemenovanom známom servery to dobre ide a pokial tam hackujete do 5 min máte ban ale nakolko tu je velmi málo adminteamu tak je toto nereálne pretože ich nemá kdo viesť a nič s toho nebude.

x 1

     

12 629 hodín na mc :)

 

Před 3 lety

Dobrý den,

dalo by se toho zneužívat. V admin týmu pracujeme na reformách a máme v plánu nabírat více lidí.

Před 3 lety