Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Dostal bych ban, kdybych to nevratil?
Článek napsal emikk

Dobrý den, mám jednu otázku.

Prodával jsem resku za danou částku, přišel hráč a koupil tu resku ode mě. Peníze poslal já mu resku taky, všechno v poho a potom po 5 minutám mi napíše msg, že chce residenci zpět že je to scam a že je residence postavená z white concrete, že je to nějaký nelegální block. Říká, že pokud bych mu residenci nevrátil, že mě nahlásí a dostanu ban. Hráč si residenci důkladně prozkoumal a souhlasil (před koupí).

Moje otázka je, jestli bych dostal ban, pokud bych neudělal refund.

děkuji, emikk

Před rokem mi smazali 30m na survivalu...

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Nenasiel som ziadne pravidlo ktore zakazuje concrete/white concrete takze...

Nie, nedostal by si ban, concrete nie je illegalny blok , v najhorsom pripade by iba ten clovek by dostal mute/ban za sirenie nepravdivych informacii

Pokial sa mylim ospravedlnujem sa za moju neznalost ale pravidla som si precital aj 10 krat takze asi mam pravdu

-Phantein_SK

"Ľudia, hovorím vám, pýtajte sa a dostanete, hľadajte a nájdete, klopte na dvere aa bude vám otvorené" - toto sú silné slová Ježiša - kráľa nazaretského

este stale :D

nic tu neni :D

Před 3 lety

Moje otázka byla, jestli dostanu ban, pokud neudělám refund koupení resky

Před rokem mi smazali 30m na survivalu...

Před 3 lety

Nie, nedostanes, (aspon si myslim)

"Ľudia, hovorím vám, pýtajte sa a dostanete, hľadajte a nájdete, klopte na dvere aa bude vám otvorené" - toto sú silné slová Ježiša - kráľa nazaretského

este stale :D

nic tu neni :D

Před 3 lety

neni za co davat ban, neni duvod vracet. White concrete samozrejme zakazan neni, neni duvod, proc by mel byt, je to nereaktivni zakladni blok minecraftu.

Před 3 lety