Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Ziadam o unban
Článek napsal TheMinecraftSk

Meno: TheMinecraftSk

Banujuci: Keliankaa

Platforma: Survival

Dôvod Banu: scam v AH

Dobry den, vcera na TS-ku som bol v Čakárni na Keliankaa porozpravali sme sa o co sa jedna. Jedna sa o scam v AH ktore som spôsobil JA chcel som predat premenovany spawner (Pig=Vindicator za 3,5M) ano nepodarilo sa mi to. Neviem preco som to robil ale som si uvedomil ze je to nespravne a už sa to nebude opakovat . Iba mi zostavaju necele 3 dni a neviem co hrat. Jediny server ktory hram je vas Je uzasny, dokonaly dokonca Perfektny. Ano zostavaju mi iba 3 necele dni a preto ziadam o unban.Keliankaa mi poradial ze sa mam dostavit na Forum. A este Keliankaa ma upozornila na to aby som neobchadzal Ban a aby som nescamoval inych hracov inac budem mat Permu. Spytal som sa jej ze ak mi da unban ze jej vratim money vravela ze vynulovala money mne to nevadi aj ked som tam mal niekolko tisic ale to je jedno.Hlavne je ze sa to nebude opakovat a fakt prosim o unban lebo sa nudim mam tam kamarata aj on ma uz caka no neviem sa pripojit.

Dakujem za Mne venovany cas.

S pozdravom TheMinecraftSk.

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den.

Na ts jsem vám jasně vysvětlovala, že vám unban dán nebude. Tak tedy nechápu, proč zde žádáte znova.

Před 4 lety