Chci se zeptat zda mi bude udělen permaban když mám tu podmínku ''porušení pravidel'' za spam nebo mi bude pouze udělen mute? ( otázka pro Leiyiho )
Chci se zeptat zda mi bude udělen permaban když mám tu podmínku ''porušení pravidel'' za spam nebo mi bude pouze udělen mute? ( otázka pro Leiyiho )
Ahoj v pravidlách je toto Je zakázáno boostění (posilňování) účtů (killy, skills, ...) pomocí druhého hráče či alternativního účtu. Ja mam tiež účet na ktorý sa pripojím ked niečo nastavujem v reske alebo tak či mi to nemôžu druhý hráči zničiť je to len test takže myslím že je to v pohode
čo sa týka porušovanie pravidiel tak načo chceš riskovať mute? Ved píš normálne veci do chatu a hotovo ked máš chut nadávať nadávaj si sám pre seba v izbe a nepíš to do chatu :D Miesto toho aby si bol rád že si dostal druhú šancu ideš vymýšlať blbosti že čo ked dostaneš mute a tak nerob zbytočne somariny a nebudeš musieť byť potrestaný to je všetko.
12 629 hodín na mc :)
@PozorNato tak ono je vždy lepší vědět co mužu a co né, jinak máš pravdu
Dobrý den,
nesmíte v žádném případě porušit pravidla. Další dotazy směřujte prosím do obecné diskuze.