Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Žiadosť o UnBan
Článek napsal WanWilder

Nick : WanWilder#2684

Banující : xXxDawexXx

Duvod Banu : (zasílaní Nevhodných odkazú a zbytečné pingováni AT )

Platforma : Discord

Moje vyjádření : Dobrý večer, Rád by som si zažiadal UnBan na Officiálny Discord Server serveru Trenend.eu . Rád by som na začiatok podotkol ban mám už veľmi dlhú dobu ( presne uviesť neviem je to cca od vtedy keď sa Dawex pripojil do siete Trenend.eu) . Rád by som sa ospravedlnil za zasielanie linkou a nevhodných odkazov musím sa priznať bola to veľká hlúposť a prisahám že už to neurobím , 2. vec ohľadom toho ( zbytočného pingovania AT) ten ping bol odôvodnený chápem nemusel som ho opakovane Spammovať a preto sa vám za to ospravedňujem . 

Pokiaľ si dobre vzpomínam pri poslednom žiadaní o UnBan na Discorde serveru Trenend my bolo povedané (tento účet není na našom discord servere pripjený aka. zaregistrovaný ) nechápem ako sa to mohlo stať. Predpokladám že tento Discord ban sa určitím spôsobom vzťahuje na moju IP adresu pretože za ten čas čo som dostal ban, som discord účty vystriedal a zakaždým keď som sa skúšal aj z inímy účtami na váš discord pripojiť - Bol Som zabanovaný aj na týchto účtoch  možno v tomto sa stala chyba. Ak sa to týmto spôsobom nemohlo udiať dúfam že budeťe ochotný my s tímto problémom pômocť . 2. vec na ktorú by som rád podotkol. Dúfam a sám si osobne myslím že ban mám už nejakú tú dobu a rád by som sa (aspoň do tejto discordovej komunity serveru Trenend znova a opať pripojil) :) 

To je všetko k mojej žiadosti o UnBan 

- WanWilder 

Mám rád žvejky .. A taktéž Kebap 

Perma Banned Wan Kterej je na TE zabanovanej už 2 roky se porad této komunity drží

Před 3 lety

Dobrý den,

porušil jste pravidla, ban je oprávněný. Žádost zamítám.

Před 3 lety