Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Žiadosť o unban
Článek napsal KikoTheBunny

Nick: KikoTheBunny

Ban bol udelený hráčom: Andy_S_

Platforma: Minecraft  Server

Dôvod trestu: lagmachine (iqos)

Moje vyjadrenie: Zdravim, k mojej obhajobe by som chcel povedať iba to že ja som s tým nemal (skoro) nič spoločné.

Ten hráč "IQOS" je môj kamarát irl a zavolál som ho hrať na trenend, volali sme spolu na discorde a par krat som sa na neho portol a hitoval som ho čim som mu par krát omilom poslal trade. Len ja som nevedel čo ma v umysle a vôbec by mi nenapadlo že bude chcieť spraviť niečo čo by mohlo lagovať server. My sme potom dovolali a ja som si išiel robiť svoje zatiaľ čo on spravil tu "lagmachine". Potom sme si toho s kamaratmi všimli a zavolali moderatora a ako tam bola reska tak som par krát skusil zničiť blok v tej reske či to nahodou niekde nepôjde. Som čiastočne zodpovedný ale bol by som rád keby ste mi namiesto perma banu dali aspoň dočasný ban na niekoľko dní. Ďakujem.

Před 3 lety

Vase aktivity jsou zcela jasne v rozporu s pravidly a to konkretne za spoluvinu na stavbe u niz jste byl pritomen jak ve chvili stavby tak i ve chvili, kdy byla plne postavena a "v provozu".

Tudiz se na Vas vztahuje stejny trest, jako na ucet, ktery danou stavbu postavil.

Zamita se.

Před 3 lety