Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Navráceno ukradení 500-750 skeleton sp a 24 sp na vindicatory
Článek napsal _minix_

Nick hráčů: _samurai_   A   stromekcz

Pravidlo: Zloděj

Platforma: Skyblock Scared

Dobrý den.

Chtěl bych požádat o skontrolování ostrova či inventáře hráče "_samurai_ stromekcz " (nepamatuji si přesně nicky hráčů).

Bylo to tak že stromekcz do chatu napsal něco takového "hledá někdo brigádnika?" A já jsem napsal že ke mě může jít že mu dám coop a že něco postaví a postavil tam můj nick v minecraftu (_minix_) (za tohle jsem mu dal 5M a byl spokojen [takže nebyl důvod ke krádeži] ).                Potom jsem se ho zeptal jestli chce ještě pracovat u mě a on napsal že s tím nemá problém a že by i rád takže jsem mu dal úkol aby přesunul beacon z jednoho místa na druhé místo, jak tento úkol splnil tak se na hráče stromekcz portnul _samurai_ který chtěl najednou taky brigádu, tekže jsem mu to povolil a jelikož jsem musel furt odbíhat od počítače takže jsem je nemohl hlídat furt. Napsal jsem jim aď se dohodnou že budou stavět barák společně a oni souhlasili a oba dva se domlouvali přes chat  a pak najednou jsem jim poslal odměnu (každému po pěti miliónech) a v tů dobu jsem ještě nic nevěděl a myslel jsem že je vše v pořádku ale potom tak za 2-3 hodiny jsem si chtěl zahrát s kámošem (FandaJeL) a chtěl jsem mu ukázat že jsem si ten svůj is od minule vylepšil, pak ale jsem mu šel ukázat že mám hodně spawnerů a oni tam nebily pak jsem šel  se podívat odkud se tam hráč dostal a zezadu tam je sklo kterým se vystavěl nahoru a ukradl spawnery.

(všechny stavby co stavěli jsou na mém islandu) (datum a čas) 22.3.2021 od 10:00 do 12:00

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Myslím si, že ti to uznaji 

Jinak menší ráda... Nikdy nikomu nevěř.  

Vždy si každého hráče ověřuj, jestli opravdu nekradou. 

Když něco takového napíšeš do chatu, dávej na to bacha, kdo ti píše a jestli opravdu nekrade.

Já si každého takto ověřuju a pokud něco ukradnou, tak smažu jim pvl a nahlásím ho. 

x 1

Jsem rád, když hrači dodržuji pravidla😄

Naopak nesnáším scammery,hackery, atd...😒

Před 3 lety

Vyreseno. hrac stromekcz v tomto byl nevinne.

x 1
Před 3 lety