Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno ANCIENT ALTAR
Článek napsal Phantein_SK

Takze :D

Dneska som konecne docraftil veci na elytra a co sa stalo

Verzia mc : LunarClient 1.12.2 a mody na skyblock jedneho nemenovaneho velkeho MC servera

itemy o ktore som prisiel: ziadne

platforma:survival oasis\

blok: ancient altar : nefunguje crafting elytri (inych veci ano)

XYZ: -8255/67/-3657

Dokaz: https://ctrlv.tv/uDE8 (srry za zlu kvalitu)

Phantein_SK

"Ľudia, hovorím vám, pýtajte sa a dostanete, hľadajte a nájdete, klopte na dvere aa bude vám otvorené" - toto sú silné slová Ježiša - kráľa nazaretského

este stale :D

nic tu neni :D

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

uu a zabudol som na cas 21.3.2021 o 5:39

"Ľudia, hovorím vám, pýtajte sa a dostanete, hľadajte a nájdete, klopte na dvere aa bude vám otvorené" - toto sú silné slová Ježiša - kráľa nazaretského

Před 4 lety

Pardon uz som asi stary :D cas 5:36

Před 4 lety

leather tunic  si musíte vycraftiť z kože a hneď ju na altár položiť, inak to nebude fungovať. Ani tunici z /shop nefungujú

Tvoje myšlienky sa stávajú Tvojimi slovami,
Tvoje slová sa stávajú Tvojimi činmi,
Tvoje činy sa stávajú Tvojimi zvykmi,
Tvoje zvyky sa stávajú Tvojimi hodnotami,
a Tvoje hodnoty sa stávajú Tvojim osudom.

Před 4 lety

tunic som si vycraftil z koze a nechapem ako ho hned polozit ked musi aktivovaat ten altar ak som zle pochopil tak sa ospravedlnujem dakujem za podrobnejsie vysvetlenie

Před 4 lety

Dobrý den,

leather chestplate musíte vycraftit, ten z shopu z nějakého záhadného důvodu nefunguje.

Před 4 lety